Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Aποχώρηση ΣΟΚ από τον Alpha!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Aποχώρηση ΣΟΚ από τον Alpha!
Για κάποιους είναι ΣΟΚ. Για μένα ωστόσο ήταν αναμενόμενο.


Άντεξε πολλά η Αγλαϊα και την έψαχνε καιρό να την κοπανήσει. Άλλωστε όσο περνούσε ο καιρός τόσο μειωνόταν η οποία επιρροή είχε εντός καναλιού. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που από το 2004 ανήκε στην ηγετική ομάδα του ALPHA, αποχώρησε την Πέμπτη από το κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος για την Αγλαΐα Λάτσιου, που υπήρξε Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας Παραγωγής «Plus Productions» που ανήκει στα συμφέροντα του Ομίλου ALPHA και είναι η εταιρεία παραγωγής των εκπομπών «Καφές με την Ελένη», «Πάμε πακέτο», «Μες στην καλή χαρά» αλλά και των περισσότερων δε, εκπομπών του σταθμού.

Στο τιμόνι της λοιπόν ήταν από την ίδρυση της η Αγλαΐα Λάτσιου, η οποία μάλιστα είχε αποχωρήσει τότε από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την εταιρεία παραγωγής, ενώ τότε στον ALPHA διευθυντής προγράμματος είχε αναλάβει ο Γιάννης Λάτσιος. Ακόμα όμως, κι όταν ο αδερφός της επέστρεψε στο κανάλι του Αμαρουσίου, η Αγλαΐα παρέμεινε στην «Plus», συνεχίζοντας να υπογράφει τις περισσότερες εκπομπές του σταθμού.

Όλα αυτά όμως, μέχρι σήμερα, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το έμπειρο στέλεχος αποχώρησε από τον ALPHA. Η κύρια αιτία φαίνεται ότι είναι κάποιες διαφωνίες για το σχεδιασμό του προγράμματος κι έτσι, μετά από την πολύχρονη και πετυχημένη συνεργασία, αποφασίστηκε να πάρουν… διαζύγιο, κοινή συναινέσει. Η απόφαση αυτή έχει ληφθεί από χθες, αλλά σήμερα η Αγλαΐα Λάτσιου μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το επαγγελματικό «σπίτι» της, τον ALPHA, στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία εννέα χρόνια.

Σύμφωνα δε, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το επικρατέστερο πρόσωπο για να αναλάβει το τιμόνι της «Plus Productions», της εταιρείας παραγωγής που ανήκει στον Όμιλο ALPHA, είναι ο Κωνσταντίνος Σούσουλας. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αγλαΐα Λάτσιου είναι το τρίτο πρόσωπο από την ηγετική ομάδα του ALPHA που αποχωρεί από το κανάλι το τελευταίο δίμηνο. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι σχεδιάζουν στο κανάλι της Κάντζας και γιατί ξαφνικά κάποια από τα δυνατά στελέχη του αποφασίζουν να μην ακολουθήσουν αυτή τη γραμμή…!
ΠΗΓΗ: Nasosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου