Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Κριθαλοκούλουρα με Ανθότυρο



Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τις ντομάτες. Τις τρίβουμε στο τρίφτη στο χοντρό και τους προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Βάζουμε στα κριθαροκούλουρα πρώτα μια στρώση ντομάτα, στη συνέχεια μία στρώση ανθότυρο, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι.
Σερβίρουμε σε πιατέλα με ελιές κρητικές.
Καλή σας όρεξη και στην υγειά μας…                                   Συστατικά
(για 4 άτομα)
16 μικρά κρητικά κριθαλοκούλουρα
2 ντομάτες μεγάλες ώριμες
100-150 γρ. κρητικό ανθότυρο
16 ελιές θρούμπες
ελαιόλαδο
ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
Credits
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου