Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Δεν ξέρω τίποτα για Παναθηναϊκό»


«Δεν ξέρω τίποτα για Παναθηναϊκό»
Πλήρη άγνοια για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ φάνηκε σίγουρος πως θα συνεχίσει να παίζει στην Ελλάς Βερόνα 


    
Καμία επαφή, ούτε καν… γνώση για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του δεν έχει ο Βαγγέλης Μόρας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. 

Ο Λαρισαίος αμυντικός έδειξε βέβαιος πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάς Βερόνα μετά και την άνοδό της στη Serie A, ενώ δεν αφήνει την πικρία του για την απουσία του από την Εθνική να επηρεάσει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας. 

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για: 

-την άνοδο της Ελλάς Βερόνα στη Serie A: «Ήταν ιστορική στιγμή γιατί η ομάδα ήταν για 11 χρόνια σε μικρές κατηγορίες, είχε διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά ξαναγεννήθηκε. Είναι σημαντικό για μία πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο. Είχαμε 13.000 διαρκείας και 20.000 κόσμο σε κάθε αγωνιστική στο γήπεδο, αριθμοί που είναι μεγάλοι για ομάδα της Serie B και με δεδομένη την κρίση». 

-το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να παίξει φέτος στη Serie B: «Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Ήξερα πού ερχόμουν και τι χρειαζόταν η ομάδα. Όταν με πήραν τηλέφωνο μέσα σε μια μέρα συμφωνήσαμε. Δεν ήθελα να γυρίσω στη δεύτερη κατηγορία, αλλά ήξερα πόσο ιστορική ομάδα είναι η Βερόνα και δέχτηκα την πρόταση». 

-τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού: «Όχι, προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ σημαντικές για την ομάδα μου. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία και δεν με ενόχλησε κανένας. Με τιμά το ενδιαφέρον, αλλά δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και δεν έχω μπει στη διαδικασία αυτή, γιατί δεν με απασχολεί». 

-την κρίση στην Ιταλία: «Η Βερόνα είναι στις 3-4 πιο τουριστικές περιοχές της Ιταλίας. Βλέποντας τον κόσμο νομίζεις πως δεν υπάρχει κρίση, αν και υπάρχουν προβλήματα. Η Ιταλία είναι χωρισμένη στα δύο, Βορρά και Νότο, οπότε υπάρχει μεγάλη διαφορά στις περιοχές του νότου. Εύχομαι να την ξεπεράσει γρήγορα την κρίση η Ιταλία, όπως φυσικά και η Ελλάδα». 

-τις βλέψεις της Ελλάδας Βερόνα στη Serie A: «Πέρσι η ομάδα άλλαξε χέρια. Από την αρχή υπήρχαν βλέψεις να επιστρέψει η ομάδα στη Serie A. Πρέπει να γίνουν μεταγραφές για να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία. Ο σύλλογος έχει δυναμική. Πιστεύω του χρόνου θα έχουμε 20.000 διαρκείας. Τέτοιες ομάδες πρέπει να είναι στη Serie A. Το ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι σαν το γερμανικό, τα περισσότερα γήπεδα είναι άδεια». 

-το κεφάλαιο «Εθνική»: «Πέρασα δύο καταπληκτικά χρόνια με την ομάδα, είχα συμμετοχές και πήγα στο Μουντιάλ. Το τελευταίο διάστημα απουσιάζω για λόγους που εγώ δεν γνωρίζω. Είναι επιλογή του προπονητή. Όμως χαίρομαι κι εγώ σαν Έλληνας με τις πορείες της Εθνικής και αφήνω όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν πίσω. Η ομάδα έχει δείξει πόσο δυνατή είναι στα δύσκολα ματς και θέλω να πιστεύω πως θα το δείξει και απέναντι στη Λιθουανία για τα προκριματικά τον Ιούνιο». 
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου