Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Απειλεί» να τινάξει στον αέρα το κατηγορητήριο ο Άκης! (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ)


 Νέα στοιχεία στη δίκη Τσοχατζόπουλου
Για «καταιγιστικά συμπεράσματα» που θα θέσουν «το κατηγορητήριο στον αέρα», έκανε λόγο ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου,...
Λεωνίδας Κοτσαλής, προαναγγέλλοντας την κατάθεση στο δικαστήριο πορίσματος λογιστών, τεχνικών πραγματογνωμόνων για τα εμβάσματα και την πορεία τους. Σύμφωνα με τον συνήγορο, τα συμπεράσματα στα οποία που καταλήγει το πόρισμα, αμφισβητούν τις παραδοχές του κατηγορητηρίου.
Ο έτερος υπερασπιστής του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, επανέφερε το θέμα της εξέτασης των πρώην μελών του ΚΥΣΕΑ.
Στο δικαστήριο διαβιβάστηκαν σήμερα νέα στοιχεία για την πορεία εμβάσματος ύψους περίπου δυο εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία φέρονται κατά την κατηγορία να συνδέονται με την υπόθεση «μαύρων χρημάτων» που δόθηκαν για την προμήθεια των υποβρυχίων.
Η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συνεχίζεται με την, για τρίτη ημέρα, κατάθεση του στελέχους του ΣΔΟΕ Νίκου Μαϊτού.
Κατα την εξέταση του μάρτυρα προϊσταμένου του ΣΔΟΕ που απαντά σε ερωτήσεις της υπεράσπισης ο πρόεδρος Χρ. Κατσιάνης, σε έντονο ύφος, τού επεσήμανε ότι η υπηρεσία του δεν επέμεινε ώστε να εντοπίσει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της αμερικανικής εταιρείας Nobilis. 
Ο πρόεδρος έκανε λόγο σε «κενά και σκιές» που παραμένουν από το πόρισμα του ΣΔΟΕ.
Και σήμερα παρούσες στο δικαστήριο είναι και η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου.
ΠΗΓΗ:gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου