Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!


dolofonia-ellina-konstantinoupoli
Ο εκδότης της κορυφαίας τουρκικής εφημερίδας "Μιλλιέτ"  κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας Ρωμιού επιχειρηματία το 1978 σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της "Taraf". ....
Ως δολοφόνος του έλληνα της Πόλης "φωτογραφίζεται" , σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα,  ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Τουρκίας, ο Ερντογάν Ντεμίρορεν.“O Nτεμίρορεν κατηγορείται για δολοφονία» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας. Το ρεπορτάζ βασίζεται σε ντοκουμέντα από την έρευνα του Γενικού Επιτελείου Στρατού το 1982 (κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής χούντας) , όπου αναφέρεται πως υπάρχουν στοιχεία που εμπλέκουν τον τούρκο επιχειρηματία στην υπόθεση της δολοφονίας του ιδιοκτήτη της εταιρείας Αρχιμήδης και ενός άλλου επιχειρηματία εργοστασίου τούβλων. Μετά τις δολοφονίες των δυο το 1978 ο Ντεμίρορεν, με τη βοήθεια των δικηγόρων των δολοφονηθέντων επιχειρηματιών, πήρε στα χέρια του και τις δυο εταιρείες! 
Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας «Αρχιμήδης» δολοφονούνται καθώς πυρπολείται από τρία άγνωσυα άτομα το γραφείο τους. 
Ολες οι υπηρεσίες η ΜΙΤ, ο Στρατός και η αστυνομία είχαν ενημερωθεί για την ταυτότητα του δράστη όμως ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει σε εκκρεμότητα(;) μέχρι και σήμερα! Ο φάκελος της υπόθεσης έχει την ονομασία «υπόθεση Αρχιμήδης»
Ο όμιλος Ντεμίρορεν στην Τουρκια διαθέτει, διυλιστήρια, πρατήρια καυσίμων όπως έχει στην ιδιοκτησία του και τις εφημερίδες "Μιλλιέτ" και Vatan.
ΠΗΓΗ:gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου