Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ανακοίνωσε Κουρνέτα ο Ολυμπιακός



Ο Βασίλης Κουρνέτας μετά από τέσσερα χρόνια, επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Το δίδυμο των πασαδόρων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 των «ερυθρόλευκων» θα σχηματιστεί με τον Θάνο Μαρούλη, ο οποίος έχει επίσης συμφωνήσει να παρατείνει τη συνεργασία του.


Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κουρνέτα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ ανδρών. Ο Βασίλης Κουρνέτας γεννήθηκε το 1976 αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του το 1988 στη Φιλία Ηλιούπολης.

Το 1996 φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα την οποία τίμησε έως το 2009 κατακτώντας με την ομάδα μας 6 πρωταθλήματα Ελλάδας, 5 κύπελλα Ελλάδας, 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας και 1 κύπελλο Ευρώπης (Topteamscup). Στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στη Λοκομοτίβ Μπελογκόριε, στην Ε.Α. Πατρών και στον Φοίνικα Σύρου».

Από την πλευρά του, ο διεθνής πασαδόρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την επιστροφή του στην ομάδα που πέρασε το σημαντικότερο μέρος της αθλητικής διαδρομής του: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα της επιστροφής μου στον Ολυμπιακός. Οι λέξεις χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μου. Αγωνιστικά, στόχος μας είναι να συνεχίσει η ομάδα να παίζει καλό βόλεϊ και φυσικά να κατακτήσουμε εκ νέου τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου