Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τα τεκμήρια της δικογραφίας ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?



Στο φως έρχονται νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τη δομή και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για οπτικοακουστικό υλικό το οποίο παρουσιάζει την ορκωμοσία νέων μελών στα γραφεία του κόμματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα μέλη εμφανίζονται να χαιρετούν ναζιστικά, σε τελετή που γίνεται παρουσία του Γ.Γ. Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιώργου Γερμενή στα γραφεία του κόμματος. Οι ίδιοι, λαμβάνοντας τον λόγο αναφέρουν: «Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαι επαναστάτης. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που όλοι κρύβουμε μέσα μας».

Ένα άλλο μέλος αναφέρει: «Όσοι γκρινιάζουν αλλά αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ είναι σκουλήκια και αξίζει να τους πατήσουμε την ημέρα της κρίσης. Μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονταν από αριστερά ή δεξιά. Γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό».

Ένα άλλο μέλος τονίζει: «Ο χρυσαυγίτης είναι επαναστάτης» και κάποιος άλλος, στην ίδια τελετή αναφέρει: «Ναι είμαι ναζί. Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα, αποκαλύφθηκε μία ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου σε ταβέρνα πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όπου φέρεται να λέει: «Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο. Είμαστε όλα αυτά. Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο ή να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε μια για πάντα».






Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013, 19:25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου