Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«Μας ενδιαφέρει ο κόσμος και όχι οι τράπεζες»

«Μας ενδιαφέρει ο κόσμος και όχι οι τράπεζες»
Σε νέα καταδίκη της υπεροχής της οικονομίας επί του ανθρώπου προχώρησε σήμερα το απόγευμα ο Πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας ενώπιον διακοσίων χιλιάδων πιστών...

Πώς θα «κάψει» ο Σμπώκος τον Άκη


Πώς θα «κάψει» ο Σμπώκος τον Άκη
Δεν είναι καθόλου τυχαία η δήλωση του Γιάννη Σμπώκου, πρώην γενικού διευθυντή Εξοπλισμών επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου στο Άμυνας και δεξί χέρι του Άκη σε όλη αυτή την περίοδο ότι: στη δίκη που θα ξεκινήσει πάλι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν «αποκαλυπτικές εκπλήξεις».

Σύννεφα και βροχές την Κυριακή

Σύννεφα και βροχές την Κυριακή
Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή και βροχές θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Παράνομη αλιεία στο Πάρκο Τρίτση


Τους κυπρίνους - γίγαντες που φτάνουν τα 60 και πλέον εκατοστά σε μήκος και βάρος μέχρι τα 3-4

Θαλάσσια ρύπανση στα Ίσθμια


Η Λιμενική Αρχή Ίσθμιας ενημερώθηκε σήμερα, για περιστατικό θαλάσσιας ρύπανσης στην περιοχή «ΣΟΥΣΑΚΙ».

Τραγωδία στον Άγιο Παντελεήμονα! Σκότωσε την εγγονή του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στον Άγιο Παντελεήμονα! Σκότωσε την εγγονή του και αυτοκτόνησε
Τραγική κατάληξη είχε ένας οικογενειακός καβγάς στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα.

Η μάχη της Eurovision



Όλα είναι έτοιμα για τον τελικό του 58ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Mάλμε της Σουηδίας. Αγάθωνας Ιακωβίδης και Kοza Mostra θα δώσουν στις 22.00 το βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό, εκπροσωπώντας με το τραγούδι «Alcohol is Free», σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα, την Ελλάδα.

Έκρηξη κοντά στην Ελληνική πρεσβεία στη Λιβύη



Εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος που είχε τοποθετηθεί δίπλα σε αυτοκίνητο

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι κάνει ο… θεός στην παραλία της Κατερίνης!


ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι κάνει ο… θεός στην παραλία της Κατερίνης!
Το βίντεο είναι ερασιτεχνικό και απλώς δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να το μοιραστούμε μαζί σας… Δείτε το και… καλό καλοκαίρι!

Το 87% των προς πώληση κρεάτων έχουν αντιβιοτικά και είναι επικίνδυνα

Τα βακτήρια γίνονται ολοένα και πιο ανθεκτικά στα αντιβιοτικά φάρμακα κι εκτός από τους ασθενείς στα νοσοκομεία φαίνεται πως αρχίζουν να απειλούν και τις διατροφικές μας συνήθειες.Νέα έρευνα του αμερικανικού οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δείχνει τα κρέατα που μεγαλώνουν σε φάρμες και καταλήγουν στα τοπικά κρεοπωλεία και τα σούπερ μάρκετ είναι πολύ πιθανό να κουβαλούν βακτήρια.

Αντιοξειδωτικός χυμός για ενίσχυση του μεταβολισμού και του ανοσοποιητικού

Υλικά

4 καρότα
1 μήλο
4 εκ. ρίζας τζίντζερ Εκτέλεση
Καθαρίστε τα υλικά και βάλτε τα σε έναν αποχυμωτή.
Ο χυμός αυτός είναι αντιοξειδωτικός, ενισχύει τον μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα και είναι ιδανικός για κρυολογήματα και ναυτίες.

Φυσικό λευκαντικό για τα ρούχα



Βρίσκετε ότι τα λευκά σας είναι γαριασμένα, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χλώριο; Φτιάξτε το δικό σας λευκαντικό, χρησιμοποιώντας λεμονάκι και οξυζενέ.

Η πρώτη φωλιά της καρέτα καρέτα για φέτος


Η πρώτη φωλιά της καρέτα καρέτα για φέτος

Την πρώτη φωλιά για τα αβγά τους έφτιαξαν οι χελώνες καρέτα καρέτα στη Ζάκυνθο - πιο νωρίς από ποτέ, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ, ο οποίος συλλέγει στοιχεία από το 1984. Αυτό ίσως οφείλεται στην άνοδο της θερμοκρασίας της θάλασσας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Σύντομη συνάντηση Πάπα Φραγκίσκου Α' - Μέρκελ

Προσθήκη λεζάντας

Η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, συναντήθηκε σήμερα για 45 λεπτά στο Βατικανό με τον Πάπα Φραγκίσκο τον Α’, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψή της στην Ιταλία.

O κύριος της κυρίας βουλευτίνας



Πόλεμος χωρίς ειρήνη έχει ξεσπάσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες για την… ανεξαρτησία των βουλευτών.

Τις… φωτιές άναψε ο σύζυγος μιας βουλευτίνας, ο οποίος έγραψε στο twitter του ότι μία συνάδελφος της γυναίκας του πήγε στο Εκουαδόρ για διακοπές και όχι για δουλειά που ήταν συγκεκριμένη αποστολή της.

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Λένας Μαντά: «Πάσχω από κάποιο λέμφωμα στο στομάχι. Έκανα χημειοθεραπεία περνάω δύσκολα»

Η Λένα Μαντά είναι μια δυνατή γυναίκα και φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της υγείας της.
Η συγγραφέας βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το βιβλίο της «Με λένε Ντάτα» , αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Τι κρύβει η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση Μενεγάκη-Ματέο;

Τι κρύβει η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση Μενεγάκη-Ματέο;
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, η Ελένη Μενεγάκη –που δεν κάνει τίποτα τυχαία- και ο Ματέο Παντζόπουλος αποφάσιζαν να κάνουν επίσημη δημόσια εμφάνιση.

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Διακοπές στην Χαλκιδική

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Διακοπές στην Χαλκιδική


Συνεχίζουν τις διακοπές τους ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου.
Το ζευγάρι το οποίο περιμένει και το δεύτερο παιδάκι του, απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Μετά τη Λευκάδα επόμενος προορισμός τους ήταν η αγαπημένη τους Χαλκιδική. Ο Θοδωρής και η Σίσσυ όμως δεν ήταν μόνοι τους στις διακοπές τους. Είχαν και παρέα. Ένας από την παρέα ήταν και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες τα μέρη που τον γοήτευαν περισσότερο.


Πηγή: gossip tv

Νάντια Μπουλέ: Ταξίδι στην Τοσκάνη


Νάντια Μπουλέ: Ταξίδι στην Τοσκάνη
Η εντελώς ξαφνική απόφαση φίλων και συνεργατών της να πάνε ένα ταξίδι ως την Τοσκάνη για επαγγελματικούς λόγους στάθηκε αρκετή ώστε να κάνει και την Νάντια Μπουλέ να το… αποφασίσει.
Μάζεψε λοιπόν τις βαλίτσες της και τους ακολούθησε. Η παρέα ξεκίνησε από την Αθήνα την Μ. Παρασκευή και εκμεταλλευόμενη τις αργίες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς έκανε ένα πενθήμερο ταξίδι στην Ιταλία. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, η Νάντια Μπουλέ και οι φίλοι της περιηγήθηκαν στην εξοχή της Τοσκάνης, ενώ δεν παρέλειψαν να φάνε παγωτό, αλλαντικά, τυριά και διάφορα παραδοσιακά εδέσματα


Πηγή: gossip tv

Μαραβέγιας-Δημητροπούλου: Ρομαντικό ταξιδάκι στην Σίφνο


Μαραβέγιας-Δημητροπούλου: Ρομαντικό ταξιδάκι στην Σίφνο
Τόσο ο Κωστής Μαραβέγιας, όσο και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων.
Δεν τους αρέσει να προκαλούν και κρατούν την προσωπική τους ζωή αποκλειστικά και μόνο για τους ίδιους. Το ζευγάρι πρόσφατα λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα ρομαντικό ταξίδι ως την Σίφνο, όπου και πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από την καθημερινότητα της πόλης και τις υποχρεώσεις της πρωτεύουσας.


Πηγή gossip -tv

εθισμός στο Διαδίκτυο




Ο εθισμός στο Διαδίκτυο είναι μια σχετικά νέα μορφή εξάρτησης, η οποία βρίσκεται υπό εξέταση από την επιστημονική κοινότητα προκειμένου να οριοθετηθεί, αφού, όπως αναφέρει η κ Ίλια Θεοτοκά, κλινική ψυχολόγος και παιδοψυχολόγος, η εξάρτηση από το Ίντερνετ δεν είναι ακόμη μια κλινική οντότητα που συναντάμε σε εγχειρίδια ψυχιατρικά.

Αν το παιδί σας εκφοβίζει άλλα παιδιά (σχολικη βια)



Η ανησυχία για τη βία στο σχολείο δεν αφορά μόνο τους γονείς των παιδιών που πέφτουν θύματα εκφοβισμού, βίας ή αποκλεισμού, αλλά και τους γονείς των παιδιών που εκφοβίζουν. Πολλοί είναι οι λόγοι που ένας έφηβος οδηγείται σε αυτή τη συμπεριφορά.

Τι συνιστώ να κάνετε Αλεξανδρα Καπατου




Όταν διαπιστώνετε ότι το παιδί σας πέφτει θύμα βίαιης συμπεριφοράς, είτε στην αυλή του σχολείου είτε γενικά στο σχολικό περιβάλλον, πρέπει να διερευνήσετε τι ακριβώς έχει συμβεί.
- Στη συνέχεια να απευθύνεστε στο βασικό καθηγητή του παιδιού σας και στο διευθυντή του σχολείου.
- Αν δεν βρίσκετε ανταπόκριση,

Σχολική βία Τι νοείται ως σχολικός εκφοβισμός



Ο σχολικός εκφοβισμός είναι μια πραγματικότητα που απασχολεί πολλούς γονείς σε όλα τα κράτη του κόσμου. Είναι η χρήση βίας μεταξύ μαθητών με σκοπό να προκαλέσει στους άλλους πόνο και αναστάτωση. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ αυτά τα φαινόμενα είναι σχετικά πιο συνηθισμένα σε σύγκριση με την ελληνική πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια όμως το πρόβλημα εμφανίζεται και στον τόπο μας με αυξανόμενη συχνότητα.

Παιδί και Ψυχολόγος Το παιδί στον ψυχολόγο



Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν σαφή αντίληψη του επαγγέλματος του ψυχολόγου και παρερμηνεύουν τις δυνατότητές του ή και τις προθέσεις του. Αναρωτιούνται μήπως μιλώντας στον ψυχολόγο εκτίθενται οι ίδιοι και τα παιδιά τους, ενώ –λίγοι πια- ανησυχούν μήπως το γεγονός ότι απευθύνονται σε ειδικό δείχνει αδυναμία από πλευράς τους ή υποδηλώνει κάποια πάθηση  και κάποια σοβαρή δυσλειτουργία.

Οργάνωσε τη σκέψη σου!


Από την Αλεξάνδρα Καππάτου ψυχολόγο –παιδοψυχολόγο – συγγραφέα
12 Μαίου 2013
teen exams t
Το παιδί σας δίνει εξετάσεις, όχι εσείς! Εσείς πρέπει απλά να είστε δίπλα του
Ποιοι παράγοντες μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή των μαθητών από το διάβασμα; Πώς θα βοηθήσετε τα παιδιά σας να συγκεντρωθούν και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την ώρα της μελέτης;

ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑ METRO 2009 Ε.ΠΑΣΠΑΛΑ-Ε.ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ-Π.ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ­-ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν είμαι η μάνα μου, ούτε ο πατέρας μου, ρε! Είμαι εγώ»


Το πρόσωπό του θυμίζει έντονα τους γονείς του, ιδίως τη μητέρα του.

Σύντομα μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια


\Τη βεβαιότητα πως τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα αρχίσουν μέσα στο 2013

Ομφάλιο λώρο μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο Τσίπρας


«Οι μάσκες έπεσαν, υπάρχει αδιάκριτο πολιτικό φλερτ ανάμεσα στη ΝΔ και την ακροδεξιά» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το Σάββατο το πρωί στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του.

Η δεύτερη ευκαιρία για τη Μυρτώ


Αγώνα ζωής με φανερά σημάδια βελτίωσης συνεχίζει να δίνει η 16χρονη Μυρτώ στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους 4 μήνες μετά την άγρια κακοποίηση που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι σε παραλία της Πάρου....

Παπανικολάου: «Δεν θα τους άλλαζα με κανέναν»

Παπανικολάου: «Δεν θα τους άλλαζα με κανέναν»
Ευλογία που ανήκει στον Ολυμπιακό με αυτούς τους συμπαίκτες και φίλους δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στον «ΣΚΑΪ»

Ποια δεκαετία είσαστε πιο όμορφες;

Ποια δεκαετία είσαστε πιο όμορφες;
H έρευνα διεξήχθη για λογαριασμό αμερικανικού περιοδικού και χρησιμοποίησε δείγμα 2000 ατόμων...

Πως θα κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο με ασφάλεια…


Πως θα κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο με ασφάλεια…

Είτε δεν κρατιέστε, είτε δεν έχετε που αλλού να το κάνετε, το σεξ στο αυτοκίνητο είναι πολύ kinky αλλά θέλει προσοχή. Για να το κάνεις πιο άνετα και να μην στερηθείς την απόλαυση, δες πέντε καλές συμβουλές για το auto sex!

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 12χρονο



Ομαλά εξελίσσεται η επαναφορά από την καταστολή του 12χρονου Ρώσου, την οποία επιχείρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι εντατικολόγοι της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

"Έφαγαν" 10 εκατ. ευρώ



Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Πόρισμα-καταπέλτη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εκδώσει εντός των προσεχών ημερών το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για τη διαχείριση των οικονομικών του (πρώην πλέον λόγω Καλλικράτη) Δήμου Βέλου Κορινθίας.

ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ; ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ 4,2 ΔΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!


METRA-NEA-METRA
Κεντρικός στόχος των μέτρων, όπως επισημαίνεται στην έκθεση, θα είναι η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος τουλάχιστον 3% του ΑΕΠ....

ΚΑΠΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΣΙΦΝΟΥ



Υλικά:

Τρίκωμο (Zάλοβο) Γρεβενών (Λαγός Κουρκούτι)



Υλικά, για 4 άτομα

Αηδονοχωρίτικοι κουραμπιέδες

Αηδονοχωρίτικοι κουραμπιέδες
Τι χρειαζόμαστε:
Για τους κουραμπιέδες:

Στην Ισπανία το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου


Στην Ισπανία το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου
Στη δεύτερη θέση της λίστας World's 50 Best Restaurants, βρέθηκε το «Noma»,

«Μου έκανε καλό που αγωνίστηκα στον Αρη» λέει ο ποδοσφαιριστής Τάτος


Καλό του έκανε που αγωνίστηκε δανεικός στον Αρη, ο Ανδρέας Τάτος

Στουρνάρας: «Αναμένουμε μείωση της ανεργίας εντός του 2014»(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)

Στουρνάρας: «Αναμένουμε μείωση της ανεργίας εντός του 2014»
Την εκτίμηση ότι τα ποσοστά της ανεργίας θα αρχίσουν να μειώνονται το επόμενο έτος εκφράζει σε συνέντευξή του στο Agence Europe ο

Σεξ, όργια και σκάνδαλα στο τρέιλερ της ταινίας με τον Ντεπαρτιέ σε ρόλο Ντομινίκ Στρος-Καν

Σεξ, όργια και σκάνδαλα στο τρέιλερ της ταινίας με τον Ντεπαρτιέ σε ρόλο Ντομινίκ Στρος-Καν
Ερωτικές στιγμές σε πικάντικες σκηνές με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ

ΟΗΕ: Πάνω από 1,5 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από τη Συρία


ΟΗΕ: Πάνω από 1,5 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από τη Συρία
Τα 1,5 εκατομμύρια ξεπέρασαν οι σύροι πρόσφυγες

Χάθηκε η μπάλα



Ο Γιάννης Δραγασάκης ανέμενε στη γωνία, όπως λέει και ο λαός, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Είχε προηγηθεί προ τριημέρου εκείνη η άθλια συνεδρίαση όπου οι ακροδεξιοί βουλευτές είχαν αναφερθεί στον Χίτλερ και ο προεδρεύων τότε Χρήστος Μαρκογιαννάκης είχε αφήσει να εξελιχθεί η συζήτηση χωρίς φραγμούς και ιστορική αιδώ.

Το βαγόνι του έρωτα


Το βαγόνι του έρωτα
Ρόλο… προξενήτρας σχεδιάζει να αναλάβει το μετρό της Πράγας με σκοπό να βρίσκει τον κατάλληλο σύντροφο στους επιβάτες που το χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους.

Ανεπιθύμητος ο Γ. Παπανδρέου στο Εδιμβούργο! Mαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν από συνέδριο.. Εμείς απλά του χορηγούμε άδειες από τη Βουλή


Συλλογή υπογραφών μέσω ίντερνετ έχει ξεκινήσει η ομάδα Real Democracy Now – Edinburgh, ζητώντας την αφαίρεση του ονόματος του Γ. Παπανδρέου από τη λίστα των ομιλητών σε συνέδριο.


Ανεπιθύμητο χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου η ομάδα Real Democracy Now – Edinburgh, με αφορμή την προγραμματισμένη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε συνέδριο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει προσκληθεί...

45 μαθήματα ζωής από την regina brett


Το κείμενο γράφτηκε από μια κυρία 90 ετών σήμερα, τη Regina Brett, πρώην δημοσιογράφο στο Κλίβελαντ του Οχάιο.
«Για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, έγραψα κάποτε στη στήλη μου στην εφημερίδα, τα 45 πράγματα που μου έμαθε η ζωή.
Ήταν το πιο πετυχημένο άρθρο που έγραψα ποτέ»

πηγη¨ εναλλακτικη δραση 

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 «αγαπώ τον συνάνθρωπο και προσφέρω»



Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 «αγαπώ τον συνάνθρωπο και προσφέρω» που ξεκινά την Κυριακή 19 Μαΐου και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των αγώνων μπορείτε να προσφέρετε ρούχα και τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γρεβενών.

Επεισόδια σε παρέλαση ομοφυλοφίλων στα Τίρανα


Επεισόδια σε παρέλαση ομοφυλοφίλων στα Τίρανα
Δεκάδες μέλη της gay κοινότητας παρέλασαν  με ποδήλατα κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου

«Αν δεν θέλετε τον Νταμπίζα, φεύγω και εγώ…»


 «Αν δεν θέλετε τον Νταμπίζα, φεύγω και εγώ...»
Για αρκετή ώρα φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στο ραδιόφωνο της «Θύρας 13». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και απάντησε για πάρα πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και πολλά εκτός αυτού....

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γρεβενών



Οι βασικές κατευθύνσεις των δράσεων που αφορούν την πρόληψη και την ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από δασικές πυρκαγιές,

Πως η... Deutsche Bank χρηματοδότησε την γενοκτονία των Ποντίων!



Στο «άδυτα» της γερμανικής πολιτικής των αρχών του 20ου αιώνα, που κατέληξε στην εθνική τραγωδία! ...

Υστεροσαλπιγγογραφία, ένα πολύτιμο εργαλείο κατά της υπογονιμότητας


Υστεροσαλπιγγογραφία, ένα πολύτιμο εργαλείο κατά της υπογονιμότητας
Σε τι είναι χρήσιμη όμως τελικά αυτή η εξέταση;

Χωρίς να πεινάσετε φυσικά


Χάστε κιλά τώρα: Ακολουθήστε αυτό το διαιτολόγιο και βγείτε κορμάρες στην παραλία
Κορίτσια, προλαβαίνετε. Ακόμη και αν δεν έχετε χάσει όσα κιλά επιθυμούσατε, μην τα παρατάτε.