Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Aίτηση χρεοκοπίας από την γερμανική Praktiker. Την έφαγαν υπερβολικό χρέος και έλλειψη ρευστότητας!



Σοκ! Αίτηση χρεοκοπίας ανακοίνωσε πως καταθέτει η Praktiker για τα καταστήματα Praktiker και Bau+Hobby, ενώ σημειώνει πως δεν επηρεάζονται οι διεθνείς δραστηριότητες καθώς και τα καταστήματα Max Bahr.

Υπουργός Εθνικής Οικονομίας ή ρίχνει την κυβέρνηση Σαμαρά, όπως ο Συμπιλιδης το '93!!!!!!!!!!!



Oλο και πιο επαναστατικές γίνονται το τελευταίο διάστημα οι τοποθετήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη. Και επαναστατικές με την έννοια ότι διατυπώνει το αυτονόητο, όσα δηλαδή προστάζει η κοινή λογική η οποία δεν συνάδει με τους εγκεφάλους των αρμοδίων υπουργείων. Η "επιστροφή" της Ντόρας θα μπορούσε να σημάνει πολλά για τις εξελίξεις του κοντινού μέλλοντος.

Έτοιμη να εκραγεί η Πορτογαλία. Σκέτος εφιάλτης ο Νότος, το πρόγραμμα δεν βγαίνει πουθενά!



Όλα είναι απλώς υπόθεση διαφοράς φάσης: ο “καλός μαθητής” της εσωτερικής υποτίμησης μετατρέπεται σε νέο εφιάλτη για τους Ευρωπαίους ιθύνοντες, έναν εφιάλτη που περιστρέφεται γύρω από τις λέξεις “μη εκπλήρωση στόχων”, “νέο πρόγραμμα στήριξης”, “κούρεμα χρέους”¨και ενδεχομένως “εκλογές”. Σαν να βρισκόμαστε στο 2011-2, αντί για το 2013, και σαν ο λόγος να γίνεται για την Ελλάδα και όχι για την μέχρι πρότινος “υποδειγματική” Πορτογαλία.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ‼!


paidakixylo

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Έξω Αγυιάς, στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες...

Βρετανική ταξιδιωτική οδηγία για τσούχτρες στην Ελλάδα (Οδηγια για φουτσες ???)


635093285375490000pic-0-norm_600_375_186

Να προσέχουν τις τσούχτρες καλεί τους Βρετανούς τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία του....

Ερωτευμένη με την Πάρο η Μόνικα Μπελούτσι -Χτίζει βίλα στο νησί [εικόνα]

Την καρδιά της Ιταλίδας σταρ Μίνικα Μπελούτσι έχει κλέψει το νησί της Πάρου και η πανέμορφη ηθοποιός. Μάλιστα συνεχώς πληθαίνουν οι ψίθυροι που θέλουν την Μπελούτσι να ετοιμάζει το δικό της σπίτι στο νησί των Κυκλάδων. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ολοκαίνουριο οίκημα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Τσουκαλιά.

ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο Β.ΣΟΙΜΠΛΕ

ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας ξεσπούν σε δάκρυα


Τα δάκρυα των μαθητών

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας ξεσπούν σε δάκρυα μετά την ανακοίνωση για την κατάργηση 46 ειδικοτήτων σε ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ.
Στην Ηλεία ο αριθμός των μαθητών που πλήττονται και μένουν στον «αέρα» είναι περίπου 400, οι οποίοι ουσιαστικά θα πρέπει να επιλέξουν είτε να σταματήσουν τις σπουδές τους, είτε να συνεχίσουν σε ιδιωτικές σχολές.

Pizza Art: Γευστικά πορτραίτα διασήμων από Ιταλό σεφ


Pizza Celebrities (5)

Το αφιέρωμα «Pizza Art» του Ιταλού σεφ Domenico Crolla που ζει στη Γλασκόβη, αποτελείται από πορτραίτα διασημοτήτων σχεδιασμένα από λιωμένο τυρί στις πίτσες του…

Τέλος στο νεανικό διαβήτη με τη χρήση νανοτεχνολογίας



Οριστικό τέλος στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι (νεανικό διαβήτη) φιλοδοξούν να δώσουν τα επιτεύγματα της νανοτεχνολογίας...

Natixis: Υπαρκτός ο κίνδυνος διολίσθησης σε νέες κρίσεις


Στο ενδεχόμενο να διολισθήσουν εκ νέου σε χρηματοπιστωτική ή κοινωνική κρίση κάποιες από τις προβληματικές οικονομίες της Ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αναφέρεται σε έκθεσή της, με ημερομηνία 11 Ιουλίου 2013, η γαλλική Natixis. 

«Είναι επαρκής η βελτίωση που παρατηρείται σε μερικές από τις προβληματικές οικονομίες της Ευρωζώνης (Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ιρλανδία), ώστε να αποτραπεί μια εκ νέου διολίσθηση σε χρηματοπιστωτική ή κοινωνική κρίση;» είναι το ερώτημα που θέτουν οι Γάλλοι αναλυτές. 

Όπως σχολιάζουν, μεταξύ των πέντε προβληματικών οικονομιών της Ευρωζώνης (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ιρλανδία) οι τέσσερις εξ αυτών (Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ιρλανδία) εμφανίζουν κάποιες ενδείξεις βελτίωσης οι οποίες οφείλονται πρωτίστως στη θετική πορεία της ανταγωνιστικότητας κόστους. 

Τα μοναδικά οφέλη του μαϊντανού στη διατροφή σας



Ο μαϊντανός αποτελεί ένα εγγενές αρωματικό φυτό της νότιας Μεσογείου και για αυτό άλλωστε έχει ταυτιστεί με τη μεσογειακή κουζίνα.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ! Της Θωμαής Στεφανοπούλου

Δεν γράφεται πάντα με τη λογική η ομορφιά στη ζωή…χρειάζεται η τρέλα για να ταρακουνήσει, ν’ ανατρέψει, να γκρεμίσει συθέμελα καθετί σαθρό και αρρωστημένο και να ανοίξει τον δρόμο, ώστε να γίνει η καινούργια αρχή…

Ο καιρός σήμερα 13 Ιουλίου 2013


Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κατά τόπους στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ..!!! ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ..!!!!‏



Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα ηττηθεί κατά κράτος η τρόικα και το ΔΝΤ! Ό,τι και να κάνουν, όσα χρήματα κι αν δώσουν, στο τέλος εμείς θα χρεοκοπήσουμε. Πολύ απλά διότι δεν θέλουμε να σωθούμε. Και στο κάτω - κάτω της γραφής, δεν είμαστε εμείς αυτοί που τους 
ζητήσαμε να μας σώσουν.

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας



Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κατά τόπους στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013.

Βαριά καμπάνα για όσους δεν μαζέψουν αποδείξεις -Ποιες περνούν στην Εφορία

Υπερδιπλάσιες αποδείξεις είναι υποχρεωμένοι να συγκεντρώσουν φέτος οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών σε όσους παρερμήνευσαν τη συζήτηση που άνοιξε για το νέο πλαίσιο συλλογής αποδείξεων, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα αφορά στα εισοδήματα του 2014, που θα δηλωθούν το 2015. Το μόνο σίγουρο είναι, λοιπόν, ότι η φετινή υποχρέωση συλλογής αποδείξεων δεν αίρεται, με ποινή φόρου μάλιστα πολύ υψηλότερη από πέρσι, για όσους δεν συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό.

Από Δευτέρα όλοι μπαίνουν στο Δακτύλο – Μονά, ζυγά ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας

Τέλος από την Παρασκευή η ισχύς της υπουργικής απόφασης που αφορούσε στην εκ περιπροπής κυκλοφορία -μονά ζυγά- των αυτοκινήτων στην Αθήνα, ενώ παραμένουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα στον «πράσινο δακτύλιο» για φορτηγά άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία πρώτης άδειας κυκλοφορίας πριν το 1984.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ !!



Τι τραπεζάρα είναι αυτή!...

ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ LIVE 13/7/2013 EΛΕΝΗ ΚΑΡΟΥΣΑΚΗ

Η κυβέρνηση παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα λέει η ΕΕΔΑ

Η κυβέρνηση παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα με τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας επισημαίνει σε έκθεσή της η  εθνική επιτροπή για τα δικαιώματα του ανθρώπου, ζητώντας την  άμεση συμμόρφωση της Ελλάδας  με τις διεθνείς υποχρεώσεις της.

Πάρκο για σκύλους στο Παλαιό Φάληρο. Εύγε στον δήμαρχο.



Μπράβο στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την κίνηση αυτή.

Ένα μεγάλο πάρκο για σκύλους στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου δίπλα στο cine Φλοίσβος, δημιούργησε ο Δήμος.

ΤΩΡΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ''ΑΝΤΑΡΤΕΣ'' ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΨΗΦIΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑΙ !!


29087E444693DDFE839A5B29792EB17B.jpg

Να εφαρμόσει το πρόγραμμα μείωσης των θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα κάλεσε την Ελλάδα η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ....

7 μαύρες βαλίτσες αναζητούν ισάριθμους (γαλάζιους και πράσινους) βουλευτές!



Συναγερμός έχει σημάνει σε Μαξίμου και Ιπποκράτουςκαθώς υπάρχουν πληροφορίες πως τα συμφέροντα ετοιμάζονται να εξαγοράσουν 6-7 βουλευτές και να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά καταψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο!

Η Δημόσια Τηλεόραση εκπληρώνει τον κοινωνικό της ρόλο. Το βαθύ λαρύγγι της Νέας Ελλάδας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο


dtQU1CAAAUgJf

Επιτέλους!Eπιτέλους, η Δημόσια Τηλεόραση, εκπληρώνει τον κοινωνικό της ρόλο με το καλημέρα....

Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει τσούχτρα



Και ξαφνικά, εκεί που κολυμπούσατε αμέριμνοι στα γαλαζοπράσινα νερά, εκεί που απολαμβάνετε τις διακοπές σας στη θάλασσα, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας,...

Άμα έχεις φαντασία κανείς «ερώτα» με αντικείμενα

Δείτε τα πιο παράξενα αντικείμενα που μπορεί να εκτονώσουν τις σεξουαλικές ορμές ανθρώπων με φαντασία !! Μικρές πραγματικές ιστορίες !! Δεν θα πιστεύεις τι διαβάζεις!!

Λατρέψτε το γυναικείο κορμί, από πίσω

Αφιέρωμα στο γυναικείο κορμί με πολλές φωτογραφίες σε κλασικές στάσεις με εσώρουχα.. που δεν μπορεί να αφήσει κανένα άντρα ασυγκίνητο.. Λατρέψτε την γυναικεία ομορφιά !! Δείτε

Εξωγήινος ή κάτι μεταφυσικό σκοτώνει αστυνομικό; (Βίντεο)



Εδώ και περίπου ένα χρόνο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δείχνει έναν αστυνομικό να χάνει την ζωή του με πολύ περίεργο τρόπο...
Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό που έχει ήδη σταματήσει ένα αυτοκίνητο προς έλεγχο, πλησιάζει τον οδηγό και με τον φακό κοιτάζει προς τα μέσα στον οδηγό.

Eρχεται το ηλεκτρονικό παράβολο -Πώς το ζητάμε, πού το πληρώνουμε - ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ


Eρχεται το ηλεκτρονικό παράβολο -Πώς το ζητάμε, πού το πληρώνουμε

Με στόχο να αντικατασταθεί πλήρως η έντυπη μορφή των παραβόλων του Δημοσίου και των σχετικών αποδεικτικών είσπραξης, το υπουργείο Οικονομικών θέτει σε λειτουργία το ηλεκτρονικό παράβολο...

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια .. -ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ "ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΑΚΙ"

Σε συνέντευξή του στο γνωστό δίκτυο Bloomberg ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για το επίμαχο πολυνομοσχέδιο και την πιθανότητα ή μη ψήφισής του, για τις μεταρρυθμίσεις που καλείται να εφαρμόσει αλλά και το πώς αισθάνεται για τις απολύσεις που καλείται να υπογράψει στην νέα Υπουργική του θέση.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 45χρονη για δύο δολοφονίες ηλικιωμένων γυναικών


C55534AD20CBCFBE6228A0613C5DA170.jpg

Μια 45χρονη γυναίκα συνελήφθη στο Ηράκλειο και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ είναι μια εκ των δύο δραστών που δολοφόνησαν, στις αρχές Νοεμβρίου, μια 84χρονη στην Πάτρα.

Λεμονάδα σπιτική και δροσιστική


lemonade_diet

Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Κόστος: 3 €
ΥΛΙΚΑ

«Φυγάδευσαν» τον Βενιζέλο λόγω συγκεντρωμένων εκπαιδευτικών


«Φυγάδευσαν» τον Βενιζέλο λόγω συγκεντρωμένων εκπαιδευτικών

Σε κλοιό διαδηλώσεων πραγματοποιείται η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στη Κρήτη.
Σήμερα στις 17.00 ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε προγραμματίσει σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.

Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα στη θάλασσα;


Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα στη θάλασσα;

Εκεί που αμέριμνοι περπατάμε στα ρηχά, ξαφνικά νιώθουμε έναν έντονο πόνο στην πατούσα ή τα δάχτυλα μας. Ο βυθός κρύβει κινδύνους και πρέπει να ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε.

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι επεμβάσεις μετά το ατύχημα και το νέο της πρόσωπο μετά τις πλαστικές


Μαίρη Χρονοπούλου: Οι επεμβάσεις μετά το ατύχημα και το νέο της πρόσωπο μετά τις πλαστικές

Η Μαίρη Χρονοπούλου απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι παλληκάρι και πως ξέρει να ξεπερνά τις δυσκολίες που συναντά στην ζωή της.

aek-agia-sofia

Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με ένα συγκινητικό βίντεο για την ιστορία της προσφυγιάς και την ίδρυση της ΑΕΚ, ένα βίντεο που κατέληξε στην φετινή εφιαλτική χρονιά για τον δικέφαλο. Τελείωσε όμως με την ελπίδα...

ΤΩΡΑ - 52 Κυριακές το χρόνο ανοικτά τα μικρά καταστήματα - Τέσσερις φορές το χρόνο οι εκπτώσεις - Όλες οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου



Έως και 52 Κυριακές τον χρόνο θα μπορούν να λειτουργούν τα μικρά εμπορικά καταστήματα (μέχρι 250 τ.μ.), με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη....

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - Με άμεσο λουκέτο απειλείται το Ωνάσειο - Σε έκτακτη συνέλευση οι γιατροί


Με άμεσο λουκέτο απειλείται το Ωνάσειο - Σε έκτακτη συνέλευση οι γιατροί

Με λουκέτο και μάλιστα άμεσα κινδυνεύει το Ωνάσειο. Οι γιατροί έχουν κηρύξει για σήμερα Πέμπτη στάση εργασίας (9 - 11 π.μ.) και καλούν τα μέλη τους σε έκτακτη συνέλευση...

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ


ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ υπέβαλε πριν λίγη ώρα την παραίτησή του και πρότεινε την διεξαγωγή νέων εκλογών.

Καυτό σεξάκι στη ζέστη: κάν΄το απολαυστικό!

<b>Βασικό κομμάτι νούμερο 1: κλείσε τον κλιματισμό!</b>  Nαι, ναι, δεν πειράζει που δεν διαθέτεις κλιματιστικό αφού ο ιδρώτας κάνει καλό στις φερομόνες που κορυφώνουν την ηδονή ενώ ταυτόχρονα γίνεται
Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, η λίμπιντο μπορεί να πάρει την κάτω βόλτα. Οπότε, είναι σημαντικό να κάνεις το καυτό καλοκαιρινό σεξ άκρως απολαυστικό. Ιδού πως!

Μέχρι χθές ΝΕΡΙΤ, σήμερα το πρωί ΕΔΤ, τώρα σκέτο ΔΤ…Άντε κάντε το ΔΝΤ να τελειώνουμε.-ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΕΝΕΔ



Από ΕΡΤ -ΝΕΡΙΤ 
Το πρωί ΕΔΤ , τώρα ΔΤ …

ΕΔΤ: Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης -Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ


ΕΔΤ: Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης

Στις 21:00  βγήκε στον αέρα το πρόγραμμα του μεταβατικού φορέα «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση».
Η ΕΔΤ ξεκίνησε την εκπομπή προγράμματος με την ελληνική ταινία «Η κυρία Δήμαρχος», ενώ στο κάτω μέρος της οθόνης περνάει «κρόουλ» με ειδήσεις.

55e919c118

Εάν δεν θέλετε να κάνετε ρυτίδες στην περιοχή των χειλιών και τα μάγουλα σας να μην χαλαρώσουν τότε κάντε τις παρακάτω ασκήσεις!

Γιατί οι άντρες κάνουν «στοματικό» στις γυναίκες;

Οι επιστήμονες ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα εκπονώντας μελέτη που προέκυψε μετά από ενδελεχή έρευνα.. Δείτε γιατί στους άντρες αρέσει να προσφέρουν «στοματικό» στις γυναίκες !!

Σφουγγάτο με κολοκυθοανθούς και καλοκαιρινά λαχανικά


sfouggato-me-kolokuthoanthous-kai-kalokairina-lahanika

Από τους πιο νόστιμους καλοκαιρινούς μεζέδες, το σφουγγάτο είναι και τέλειο χορτοφαγικό πιάτο.

Από το κακό, στο... χειρότερο το Χρηματιστήριο


Από το κακό, στο χειρότερο το Χρηματιστήριο-Ισχυρή πτώση για τράπεζες

Κοντά στα ενδοσυνεδριακά χαμηλά έκλεισε ο Γενικός Δείκτης. Μόνιμα με αρνητικό πρόσημο οι Alpha Bank, Motor Oil, Εθνική, Βιοχάλκο, Ελλάκτωρ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΧΑΕ. Ισχυρές πιέσεις και στα warrants. Αναιμικός ο τζίρος συναλλαγών.

3η Προκήρυξη - Υποβολή Προτάσεων στο Πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER ΠΣΜΕ ΟΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΑ ???



Στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ), με Φορέα Υλοποίησης (Ομάδα Τοπικής Δράσης) την Εταιρεία μας με την επωνυμία: «Αναπτυξιακή Γρεβενών- Αναπτυξιακή Α.Ε.ΟΤΑ», (εφεξής αποκαλούμενη Ο.Τ.Δ.), καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι (δικαιούχοι)...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Έσβησαν την προσωπική ιστοσελίδα του Δημάρχου



Θύμα διαδικτυακής επίθεσης από αγνώστους έπεσε η προσωπική ιστοσελίδα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, dkouptsidis.gr. Από σήμερα το απόγευμα οι χρήστες μπαίνοντας στη σελίδα βλέπουν μια κατάλευκη επιφάνεια!
Ποιους ενοχλούσε και γιατί η προσωπική ιστοσελίδα του Δημάρχου Γρεβενών; ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την κίνηση;    

BINTEO: Η άγρια επίθεση της αστυνομίας στην πορεία για τον Κώστα Σακκά


katastolh1373469601

Στην δημοσιότητα ήρθε βίντεο που καταγράφει την άγρια επίθεση των ανδρών της ομάδας ΔΕΛΤΑ, στην πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Κώστα Σακκά στο Θησείο.