Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Sex in the Shower: Προϊόντα για Σεξ στο Μπάνιο

Φοβερές πατέντες για απίστευτη απόλαυση
Κάντε σεξ στην ντουζιέρα οργανωμένα και προπαντός με ασφάλεια. Δείτε μερικά από τα προϊόντα της εταιρείας Sex in the Shower που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα δοκιμάσετε όλα μέσα στο μπανιέρα. Μάλιστα τα περισσότερα αξεσουάρ είναι πολύ διακριτικά και δεν χρειάζεται να τα κρύβετε στα ντουλάπια του μπάνιου.
ΧΕΡΟΥΛΙ ΜΟΝΟ Για να κρατιέστε με άνεση και ασφάλεια σε όποια θέση και αν κάνετε σεξ στην μπανιέρα μπορείτε να επιλέξετε το μεγάλο χερούλι το οποίο στερεώνεται με βεντούζες πάνω στα πλακάκια ή στα τοιχώματα της μπανιέρας.
ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΔΙΠΛΑ 
Λειτουργεί όπως και το παραπάνω με τη διαφορά ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο σας χέρια για να στηρίζεστε.
ΣΑΠΟΥΝΙ ΔΟΝΗΤΗΣ 
Εξωτερικά φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο σαπούνι μόνο που μέσα του κρύβει μια δονούμενη σφαίρα που το μετατρέπει σε δονητή... 
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΔΟΝΗΤΗΣ 
Δονητής απο σιλικόνη με δέκα λειτουργίες.
ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΑΤΑΚΙΑΕτσι κι’ αλλιώς είναι απαραίτητα σε κάθε ντουζιέρα πόσο μάλλον όταν κάνετε σεξ σε αυτήν. Τα συγκεκριμένα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να γονατίζετε με ασφάλεια πάνω σε αυτά.
 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ DOGGIE POSITION 
Το συγκεκριμένο σφουγγάρι είναι σχεδιασμένο για doggie style σεξ και σας δίνει όλο τον έλεγχο που χρειάζεστε σε αυτή τη στάση. Η άγρια πλευρά του χρησιμοποιείται για την απολέπιση του σώματος ενώ η μαλακή για τον καθαρισμό. 
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ 
Πρόκειται για χειροπέδες με βεντούζες που στερεώνονται στα πλακάκια ή στα τοιχώματα της μπανιέρας για όσους προτιμούν τα υγρά bdsm παιχνίδια.
ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΔΟΝΗΤΗΣ Το κλασικό σφουγγάρι που κρύβει μέσα του μία σφαίρα δόνησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή μασάζ.
ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΔΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 
Σφουγγαράκι σε πιο μοντέρνο σχέδιο το οποίο λειτουργεί όπως και το παραπάνω.ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΟΝΗΤΗΣ
Εξωτερικά φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο σφουγγάρι θάλασσας μόνο που μέσα του μπορείτε να τοποθετήσετε τη σφαίρα δόνησης και να το μετατρέψετε σε δονητή... 
ΔΙΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ Βραχείτε και οι δύο! Η διπλή συσκευή ντουζιέρας ρίχνει νερό και στους δύο την ώρα που κάνετε σεξ μέσα στην μπανιέρα. Και οι δύο κεφαλές έχουν πολλές ρυθμίσεις για τη ροή του νερού.
DILDO ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ Το σετ αυτό περιλαμβάνει μια βεντούζα και έναν rubber dildo ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στην μπανιέρα... 
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΞ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Το συγκεκριμένο λιπαντικό (100mL) έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Sex in the Shower και είναι κατάλληλο για σεξ στο νερό. Η ετικέτα του αφαιρείται πολύ εύκολα ώστε να φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο μπουκαλάκι.
ΜΙΝΙ ΔΟΝΗΤΗΣ Αδιάβροχος μίνι δονητής με τέσσερις κεφαλές.
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΟΔΙΟΥ Για πιο άνετες στάσεις σεξ στην μπανιέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στήριγμα ποδιού. Στηρίζεται με ασφάλεια πάνω στα πλακάκια και συνδυάζεται ιδανικά με τις χειρολαβές.


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου