Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός: Το ροτέισον του Μίτσελ


Ολυμπιακός: Το ροτέισον του Μίτσελ


Το φετινό ρόστερ λύνει τα χέρια του Ισπανού να φρεσκάρει την ομάδα

Τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη κάνει ο Μίτσελ
υπολογίζοντας τόσο  την κόπωση κάποιων παικτών που έπαιξαν με τις εθνικές ομάδες. Επίσης λαμβάνει υπόψη και τον αγώνα με την Παρί που ακολουθεί σε διάστημα τριών ημερών.
Το φετινό ρόστερ λύνει τα χέρια του Ισπανού να φρεσκάρει την ομάδα. Σίγουρα φυσικά αύριο θα είναι εκτός ο Κάμπελ με την ταλαιπωρία της επιστροφής, ενώ χθες στο πρώτο δίτερμα που είχε σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έκανε πολλές δοκιμές και δεν «άνοιξε τα χαρτιά» του. Δεν έχει λόγο να αλλάξει γκολκίπερ (Ρομπέρτο) και στη θέση του δεξιού μπακ, ο Σαλίνο είναι ξεκούραστος. Αριστερά μπορεί να μοιράσει τα δύο ματς σε Χολέμπας και Μπονγκ, ενώ στο κέντρο της άμυνας, αύριο πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παρουσία του Μανωλά, που δεν έπαιξε με την Εθνική, σε σχέση με Σιόβα, Μεντζανί. Επίσης, δεν αποκλείεται και η έκπληξη με τον Παπάζογλου, που δεν έχει δηλωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη μεσαία γραμμή, θα δώσει «ανάσες» στον Μανιάτη και το βασικό ερώτημα είναι τι θα κάνει με τους Γιαταμπαρέ και Ντινγκά. Ο Μασάντο από τη στιγμή που έμεινε περιμένει την ευκαιρία για την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ επιστρέφει και ο Ντομίνγκες και υπάρχει και ο Σάμαρης. Στην επίθεση, απών θα είναι ο Κάμπελ, «ανάσες» πιθανόν να δοθούν στον Μήτρογλου και είναι ανοιχτό για τον Βάις, εν όψει Παρί. Κι εδώ οι επιλογές είναι πολλές, τόσο με τον Σαβιόλα, όσο και με τους Ολαϊτάν, Φουστέρ που δεν έκαναν ταξίδια. Και μην αποκλείσουμε και τον Σκέποβιτς, να είναι τουλάχιστον στην αποστολή. 

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου