Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Νέες τάσεις μακιγιάζ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014. Η make up artist του govastileto.gr σε ενημερώνει


makigiaz

Η άψογη γυναίκα της σεζόν είναι αυτή που έχει ψεγάδια και δεν τα κρύβει!

1)Μια από τις επικρατέστερες τάσεις που αποδεικνύει τον πρόλογό μου, είναι το κραγιόν άτακτα εφαρμοσμένο, σα λεκές στα χείλη. Το χρώμα κυμαίνεται από κόκκινο του κρασιού μέχρι κερασί ή το χρώμα του βατόμουρου. Οίκοι που το αποθέωσαν είναι οι Derek Lam και Marni.
2)Αψεγάδιαστη ματ επιδερμίδα. Νούμερο 1 προτεραιότητα για πολλούς οίκους φέτος όπως οι Calvin Klein, Valentino και Giabattista Valli.
3)Περιγεγραμμένα μάτια τύπου smokey σε διάφορες αποχρώσεις. Ο οίκος Gucci προτιμά κεραμιδί μεταλλική σκιά για να το πετύχει ενώ μεταλλικό μαύρο χρησιμοποίησε στα μοντέλα του ο οίκος Donna Karan. Ο Jason Wu πάλι μεγαλουργεί με αγαπημένη μωβ απόχρωση σβησμένη και τραβηγμένη ελαφρώς.
4)Μία τάση που μάλλον θα μείνει μόνο στις πασαρέλες των ντεφιλέ γιατί απαιτεί δεξιότητα είναι τα αρχιτεκτονικά eyeliner που μοιάζουν διαστημικά! Οίκοι που συναντήσαμε το look είναι o πρωτοπόρος Dior,Anna Sui ενώ ο Emilio Pucci μας παρουσίασε ένα look 60’s από το μέλλον!
5)Το eyeliner φέτος κάνει έντονα την εμφάνισή του. Εκτός από τη γραμμική και πιο εξειδικευμένη εφαρμογή είναι πολύ στη μόδα ως πολύ λεπτή γραμμή, τάση που είδαμε στους Alexander Wang και Proenza Schouler.
6)Παχιά φρύδια σα φυσικά που ολοκληρώνεται από natural make up. Η Cara Delevigne, το top model με σήμα κατατεθέν τα έντονα φρύδια φαίνεται να ενέπνευσε τους δημιουργούς των Chloe, Chanel και Stella Mc Cartney.
7)Αποφυγή του ρουζ και τονισμός μόνο με ελαφριές φωτοσκιάσεις. Balmain και Dolce & Cabbana οι υποστηρικτές αυτού του look.
Από την
Κατερίνα Κύργιου
(Αισθητικός-Κοσμετολόγος ΤΕΙ Αθηνών- Make up artist)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου