Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ – «ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ»


kopelafisa

Ποιοι είχαν βάρδια την στιγμή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ζητά να μάθει ο δικηγόρος της κοπέλας του, μετά την καταλυτική κατάθεσή της στην οποία καταγγέλλει ξεκάθαρα πως οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο συμβάν, δεν έκαναν τίποτα απολύτως για να αποτρέψουν το
μοιραίο. Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Μαραγκός ανέφερε πως σύμφωνα με την κατάθεση, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όταν έφτασαν στο σημείο, πριν από τη δολοφονία του Φύσσα, σταμάτησαν κοντά σε μια ομάδα ατόμων που φορούσαν μαύρες μπλούζες , έβγαλαν τα κράνη τους και καθόντουσαν χαλαρά, λες και ήταν μια παρέα.
Μάλιστα λίγη ώρα πριν ο Παύλος Φύσσας ξεψυχήσει στην αγκαλιά της εκείνη ούρλιαζε για βοήθεια βλέποντας τους αστυνομικούς και κανείς δεν πήγε να βοηθήσει. Ώσπου η νεαρή αστυνόμος Αγγελική μαζί με έναν ακόμη αστυνομικό, κάνανε την σύλληψη και ήταν οι μόνοι που έκαναν κάτι εκείνη τη μοιραία νύχτα, τονίζει ο κ. Μαραγκός. Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε ο δολοφόνος του Φύσσα να κυκλοφορούσε ακόμα ελεύθερος.
Η κοπέλα του Φύσσα με δάκρυα στα μάτια και έχοντας πια στην αγκαλιά της τον νεκρό σύντροφό της, ρώτησε τους αστυνομικούς γιατί δεν την βοήθησαν, για να εισπράξει όπως λέει στη συγκλονιστική της κατάθεση ότι «εμείς μόλις ήρθαμε».
Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως η κοπέλα ζήτησε βοήθεια όσο ο Παύλος Φύσσας ήταν ακόμα στη ζωή, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι ακόμη ζωντανός εάν είχαν παρέμβει οι αστυνομικοί.
Εάν όλα αυτά αληθεύουν τότε σημαίνει πως μια δολοφονία εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Η δικαιοσύνη θα πρέπει τώρα να αποδείξει για ποιον λόγο δεν έγινε καμία παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου