Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σεξολόγος παραδίδει μαθήματα στοματικού έρωτα

Σεξολόγος παραδίδει μαθήματα στοματικού έρωτα
Μια ρωσίδα ψυχολόγος, σεξολόγος κι εκπαιδεύτρια του σεξ παραδίδει εντατικά μαθήματα σε γυναίκες που θέλουν να γίνουν ειδικές στην πεολειχία και όχι μόνο!


Η Αικατερίνα Λιουμπίμοβ (Yekaterina Lyubimov), ψυχολόγος, σεξολόγος και ιδιοκτήτρια της σχολής Seks.rf με έδρα τη Μόσχα, διδάσκει τις μαθήτριες της πάνω σε δονητές και ομοιώματα της ανδρικής αλλά και της γυναικείας ερωτικής ανατομίας.
Το συγκεκριμένο μάθημα έχει τον τίτλο "Η τέχνη του στοματικού έρωτα", κοστίζει 85 ευρώ και περιλαμβάνει 50 τεχνικές για μια πεολειχία υψηλών αξιώσεων.
Η διδασκαλία που διαρκεί τρεισήμισι ώρες και είναι εντατικού τύπου, καλύπτει σφαιρικά όλα τα στάδια του ανδρικού ερεθισμού μέχρι την κορύφωση και συνοδεύεται από ειδικό εγχειρίδιο. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος απαγορεύεται κάθε χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλου μέσου αναπαραγωγής ήχου και εικόνων.
Στη σχολή της Λιουμπίμοβ η οποία έχει ήδη ανοίξει παραρτήματα στην Αγία Πετρούπολη και τη Μολδαβία, ενώ σκοπεύει να επεκταθεί σύντομα και στο εξωτερικό -συγκεκριμένα στις ισπανικές Ίμπιζα και Τενερίφη- παραδίδονται επίσης μαθήματα πρωκτικού ερεθισμού, κινησιολογία της ερωτικής πράξης, αλλά και σεξ ταϊλανδικού τύπου.
Όπως εξηγεί η ίδια, η πλειονότητα των μαθητριών της είναι γύρω στα τριάντα, παντρεμένες και με παιδιά και έχουν στόχο να θωρακίσουν τον γάμο τους από την απειλή της απιστίας και της σεξουαλικής πλήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου