Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Εξαλλος ο Σαμαράς με την απελευθέρωση των Χρυσαυγιτών- Τα έψαλλε σε Αθανασίου και Δένδια


Samaras_Antonis

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ @@ ΜΑΝΤΟΛΙ!!!
Πάγωσε το Μέγαρο Μαξίμου στη θέα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο να περπατούν ελεύθεροι έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μετά την απόφαση των ανακριτών για την αποφυλάκισή τους με περιοριστικούς όρους.

Επισήμως οι συνεργάτες του πρωθυπουργού διαμηνύουν πως σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να είναι έξαλλος με τους υπουργούς Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια που καλλιέργησαν προσδοκίες στην ελληνική κοινή γνώμη και το εξωτερικό ότι θα ακολουθούσε προφυλάκιση των βουλευτών.
Διαβεβαίωναν τον Σαμαρά ότι τα στοιχεία ήταν «δεμένα»
Ο πρωθυπουργός είχε πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους δύο υπουργούς, λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, και τον είχαν διαβεβαιώσει ότι οι συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ήταν μόνο η αρχή για τη φυλάκισή τους καθώς τα στοιχεία ήταν «δεμένα».
Ενδεικτικό της βεβαιότητας που υπήρχε ήταν το γεγονός πως συνεργάτες του κ. Σαμαρά επέκριναν δημόσια όσους νομικούς και συνταγματολόγους εξέφραζαν αμφιβολίες κατά πόσον τα στοιχεία είναι τόσο ατράνταχτα εναντίον των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: KoolNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου