Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα επικυρώνει το εισιτήριο για Βραζιλία η Εθνική μας!


ÅËËÁÄÁ - ËÅÔÏÍÉÁ  GREECE - LATVIA

Η Εθνική ομάδα καλείται απόψε (21:00) να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε την περασμένη Παρασκευή στο «Γ. Καραϊσκάκης», να διαφυλάξει την παρακαταθήκη της νίκης επί της Ρουμανίας με 3-1 και να πάρει την πρόκριση, για τρίτη φορά, σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η «γαλανόλευκη» τελειώνει απόψε την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ, με τους απανταχού Έλληνες να ευελπιστούν πως το τελευταίο σφύριγμα του Σέρβου ρέφερι Μίλοραντ Μάτιτς θα βρει τους διεθνείς να πανηγυρίζουν στο γήπεδο και τους ίδιους όπου κι αν βρίσκονται.
Άλλωστε οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας και το σκορ του πρώτου αγώνα αν μη τι αλλο μας ευνοεί και η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη!
Ο Φερνάντο Σάντος  όμως και οι παίκτες του ξέρουν καλά ότι οι Ρουμάνοι δεν πρόκειται να τους χαρίσουν την πρόκριση, αλλά θα παλέψουν όσο μπορούν για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να βρεθούν εκείνοι στη Βραζιλία.
«Όπλο» σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν τους 50.000 συμπατριώτες τους στη «Νασιονάλ Αρένα», απέναντι στους οποίους θα βρεθούν περίπου 2.000 φίλοι της ελληνικής ομάδας.
Ως προς τα αγωνιστικά και τη σύνθεση της Εθνικής, στο τέρμα θα είναι ο Καρνέζης και στην άμυνα οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Τζιόλης, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι Σηφάκης, Καπίνο, Βύντρα, Φορτούνης, Νίνης, Σάμαρης, Κονέ, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης, Γκέκας, Μανωλάς και Χριστοδουλόπουλος.
Όσον αφορά στους Ρουμάνους, τρεις αλλαγές είναι σίγουρες για τον Βίκτορ Πιτούρκα, αφού οι Μπουρτσεάνου, Λάζαρ είναι τιμωρημένοι και ο Ταταρουσάνου ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, αντί του Λόμποντ.
Ακόμη, ο Κίρικες θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γκοϊάν, με τον Γκάρντος να διεκδικεί τη θέση του αμυντικού χαφ από τον Χόμπαν. Στις υπόλοιπες θέσεις θα αγωνιστούν οι Μάτελ, Ρατ, Κότσις, Νικόλιτσα (ή Τόρζε), Στάνκου, Μαξίμ, Μάρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου