Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Οι τραμπούκοι του Σγουρού επιτέθηκαν στους συμβούλους της αντιπολίτευσης! ΕΔΕΙΡΑΝ τον Παναγούλη! [βίντεο]

Ξύλο και βρισιές στο Περιφερειακό Συμβούλιο εναντίον του Γιάννη Σγουρού [βίντεο]
Πανδαιμόνιο επικράτησε στο χθεσινοβραδινό Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με έντονους προπηλακισμούς και βρισιές μεταξύ του Γιάννη Σγουρού, των τραμπούκων του και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πριν την ψήφιση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης από το Περιφερειακό Συμβούλιο εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς, επιτέθηκαν φραστικά στον Γιάννη Σγουρό.
Η ένταση γενικεύτηκε με τον Γιάννη Σγουρό να επιτίθεται στον Δημήτρη Τσουκαλά ενώ ο περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Παναγούλης δέχθηκε επίθεση από περιφερειακό σύμβουλο της ομάδας Σγουρού. Τελικά παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι, όπως ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καπάταης (που τον βλέπουμε στο βίντεο να προσπαθεί να τους χωρίσει) και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Όπως μας κατήγγειλαν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, η μνημονιακή πλειοψηφία υπό τον κύριο Σγουρό, που μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού σε ομάδες και αθλητικά σωματεία αντί στους συμπολίτες μας που πεινάνε, προσπάθησε να περάσει το ξεπούλημα δίχως να έχει τη συγκεκριμένη στιγμή πλειοψηφία, λόγω αποχώρησης αρκετών συμβούλων τους για… σαββατοκύριακο και ενδεχομένως δεν υπήρχε και απαρτία στο σώμα. Η τόοοοοοση «δημοκρατική» διαδικασία, από πλευράς Σγουρού, ήταν η αιτία που η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε έντονα ενώ κατηγόρησε την παράταξη Σγουρού, μεταξύ άλλων, και για εθνική προδοσία! Ο «πολεμιστής» Σγουρός, που έκανε κωλοτούμπες στον Ράιχενμπαχ και στον Φούχτελ και μας εξευτέλισε ως έθνος με τη δουλοπρέπειά του, όρμησε -το αντράκι της φακής- στον Δημήτρη Τσουκαλά γιατί τάχα προσβλήθηκε, ο γελωτοποιός των Γερμανών (θυμάστε το βιντεάκι που είχε φτιάξει για να υποδεχτεί τον Γερμανό νταβατζή στην περιφέρεια), επειδή του ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία! Με μεθόδους παρακράτους της εποχής του 60, προσπάθησε με την ένταση να περάσει το δικό του!
Και επειδή δεν είναι μόνο αμετροεπής αλλά και θρασύτατος, όπως μας είπαν περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο κύριος Σγουρός θα δώσει σύντομα εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη!
Να επισημάνουμε ότι η κυβέρνηση και τα μνημονιακά τσιράκια της όχι μόνο ξεπουλά τον Αστέρα αλλά και τον ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ που υπάρχει στην περιοχή! Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν την περιουσία και ιστορία του ελληνικού λαού από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ έγιναν θύματα των τραμπούκων της ομάδας Σγουρού! Στην αγωνία τους να ξεπουλήσουν τα πάντα δεν έχουν πρόβλημα να δείρουν, να απειλήσουν, να το παίξουν τζάμπα μάγκες! Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου