Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Τα γιορτινά μυστικά του απόλυτου στοματικού

Δεν θέλει κόπο αλλά γιορτινό τρόπο!
Αφού βάλεις τη σέξι στολή της Αγιοβασιλίτσας ή τα κατακόκκινα εορταστικά σου εσώρουχα, κατέβα εκεί χαμηλά! Στις γιορτές κάνουμε δώρα, κι εσύ μπορείς να του χαρίσεις το καλύτερο... το απόλυτο γιορτινό στοματικό.

Δεν θέλει κόπο αλλά γιορτινό τρόπο!
Αφού βάλεις τη σέξι στολή της Αγιοβασιλίτσας ή τα κατακόκκινα εορταστικά σου εσώρουχα, κατέβα εκεί χαμηλά! Στις γιορτές κάνουμε δώρα, κι εσύ μπορείς να του χαρίσεις το καλύτερο... το απόλυτο γιορτινό στοματικό.
Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν την αίσθηση των όρχεών του μέσα στο στόμα σου. Φυσικά, οι περισσότερες γυναίκες που έχουν να κάνουν με άντρες των σπηλαίων που καμία σημασία δεν δίνουν στην υγιεινή της μικρής τους περιοχής, το σκέφτονται διπλά και τριπλά να βάλουν τα μπαλάκια στο στόμα τους. Αφού του ζητήσεις να κάνει μια ωραία μερική αποτρίχωση, πάρε τα μπαλάκια του απαλά στο στόμα σου και πνίξτα στο σάλιο.
Η Ραπουνζέλ της Πρωτοχρονιάς:
Αν έχεις μακρυά μαλλιά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο στοματικό για να λειτουργήσουν σαν πούπουλο που θα αναταράξει τις αισθήσεις σου. Φόρα στεκούλα για να μην μπαίνουν στο στόμα σου ενοχλητικές τριχούλες κι άφησε τα μαλλιά σου να ακουμπούν απαλά την μικρή του περιοχή. Αν δεν διαθέτεις μακρυά μαλλιά, στο εμπόριο κυκλοφορούν φτερά ειδικά για την χρήση αυτή.
Άνοιξε την σαμπάνια:
Όχι φυσικά για να την χρησιμοποιήσεις όπως η Τζούλια. Βάλε λίγη σαμπάνια και πάρε το πέος του στο στόμα σου! Η αίσθηση των φυσαλίδων θα τον ξεσηκώσει κι εσύ απλά θα πρέπει να μάθεις να αναπνέεις καλύτερα από την μύτη για να μην πνιγείς. Κάνε τις πρώτες σου προσπάθειες με νερό και κατόπιν ρίξτο στην σαμπάνια.
Σεξοσεισμικές δονήσεις:
Δείξε τον ενθουσιασμό σου κάθε φορά που κατεβαίνεις εκεί χαμηλά. Όσο του κάνεις στοματικό, κοίταξε τον συχνά στα μάτια και μην διστάζεις να εκφράζεις τον ενθουσιασμό σου και με επιφωνήματα (βογγητά και μουγκρίσματα πάθους) θα απογειώσεις το στοματικό σου. Ειδικά, οι δονήσεις με τα χείλια, ακόμα και με τη βοήθεια ενός δονητή που θα τοποθετήσεις στο μάγουλό σου την ώρα του στοματικού, θα του αυξήσουν την ηδονή.
Το δήθεν βαθύ λαρύγγι:
Δεν χρειάζεται να γίνεις πορνοστάρ ή να τραυματίσεις το λαιμό σου για να πάρεις το πέος του όσο πιο βαθιά μπορείς. Υπάρχουν δύο τεχνικές που έχουν ακριβώς το ίδιο απολαυστικό αποτέλεσμα για εκείνον και δεν είναι επώδυνα και δύσκολα για εσένα.
Τεχνική πρώτη:
Βάλε σάλιο στην παλάμη σου ή απλά βάλε μια μικρή ποσότητα φαγώσιμου λιπαντικού (στην αγορά μπορείς να βρεις φαγώσιμα λιπαντικά σε διάφορες γεύσεις) και κάνε το χέρι σου να πάρει σχήμα κυκλικό σαν δαχτυλίδι με τα δάχτυλα Τοποθέτησε το τεχνητό αυτό δαχτυλίδι .πάνω στο στόμα σου (έχε το στόμα ανοιχτό για να εφαρμόσει το δαχτυλίδι ακριβώς). Έτσι σχηματίζεται ένας τύπου σωλήνας που το πέος του θα μπαινοβγαίνει και εκείνος θα έχει την αίσθηση ότι το πέος του πηγαίνει πιο βαθιά και έχει μεγαλύτερη πίεση. Όσο απομακρύνεις το δαχτυλίδι δαχτύλων από το στόμα, τόσο μακραίνει ο σωλήνας.
Τεχνική δεύτερη:
Τοποθέτησε την άκρη της γλώσσας στο πάνω μέρος του στόματος. Έπειτα, πάρε το πέος του στο στόμα σου, το οποίο θα χτυπήσει στο κάτω μέρος της γλώσσας, δίνοντας την αίσθηση πως το πέος του φτάνει πιο βαθιά.
Εδώ σε θέλω, εδώ σε παίρνω:
Η συνήθης σκηνή στην οποία λαμβάνει χώρα ένα στοματικό αυτές τις ημέρες έχει ως εξής: εσύ είσαι κουρασμένη για να του κάτσεις, εκείνος εκλιπαρεί για λίγα φιλιά εκεί χαμηλά, εσύ με βαριά καρδιά ενδίδεις και προσπαθείς να τον κάνεις να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται. Αντί για αυτό, η γυναίκα που ξέρει πως να κάνει το στοματικό γιορτή θα δρούσε έστω μια φορά ως εξής:
Τον πυρπολείς με γραπτά μηνύματα για το τι θα του κάνεις το βράδυ. Με το που έρχεται τον πηγαίνεις στο ντους, τον σφουγγίζει με αγάπη και ενώ καίνε αιθέρια έλαια, τον πηγαίνεις στο κρεβάτι και χωρίς να πεις κουβέντα, παίρνεις το πέος του στο στόμα σου. Εκεί που κοντεύει να τελειώσει, κάνεις μικρό διάλειμμα και επανέρχεσαι για να του χαρίσεις αργότερα, ένανς κορυφαίο οργασμό!
Διαλέγεις και παίρνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου