Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

(ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ @@ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΤΑΡΑ ?) Γεωργιάδης: Φέρτε ισοδύναμο για το 25ευρω στα νοσοκομεία


Γεωργιάδης: Φέρτε ισοδύναμο για το 25ευρω στα νοσοκομεία

Συνάντηση του υπουργού Υγείας με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ποια πρόταση βρίσκεται στο τραπέζι ως ισοδύναμο, ποια η θέση της τρόικας
H διάταξη για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία θα μπορούσε να καταργηθεί, εάν βρισκόταν ισοδύναμο μέτρο, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Γεωργιάδης προσέθεσε πως θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν, προκειμένου να αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα και να εξαιρεθούν από τη χρέωση συγκεκριμένες ομάδες ανέργων.
Ο υπουργός, πάντως, είπε ότι το μέτρο των 25 ευρώ είναι εξυγιαντικό μέτρο. «Το θεωρώ ορθό, το υπερασπίζομαι, αλλά σέβομαι τις διαφορές με τον ΠΑΣΟΚ και θα συζητήσω μαζί τους» πρόσθεσε και ανέφερε ότι μία από τις προτάσεις που θα τεθούν επί τάπητος είναι η επιβολή τέλους στα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.
Ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε επίσης ότι η τρόικα συμφωνεί να καταργηθεί το εισιτήριο των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου