Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Για να σας διευκολύνω θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα


Τατσόπουλος: Η παραίτησή μου στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα

Επειτα από τον «εμφύλιο» που προκάλεσαν στο ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο βουλευτής ανακοίνωσε...
μέσω facebook ότι θέτει στη διάθεση του προέδρου του κόμματος την παραίτησή του.
«Έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο για να σας απαλλάξω από το άγος της διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει αν και πότε θα την αποδεχθεί», έγραψε ο κ. Τατσόπουλος.
Απαντώντας, ουσιαστικά, σε κείμενο του γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Χρονόπουλου ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook:
«Κείμενα όπως το εν λόγω, καθώς και ανάλογες δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. ΄Εχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ».
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου