Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μέλος της Χρυσής Αυγής ο 45χρονος που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα


Μέλος της Χρυσής Αυγής ο 45χρονος που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα

Ο Γιώργος Ρουπακιάς ομολόγησε την πράξη του
Τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ομολόγησε ο συλληφθείς  45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος επίσης δήλωσε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή
Κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται στη λεωφόρο Μεσογείων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ αστυνομικοί διενεργούν έρευνα παρουσία εισαγγελέα στο κτήριο.
Στο σημείο βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να μην δημιουργηθούν επεισόδια. Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται και οι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Έρευνα της ΕΛΑΣ πραγματοποιείται και στα γραφεία του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Σταθμό Λαρίσης στην οδό Δεληγιάννη
Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή διέψευσε  τα περί εμπλοκής της στο φονικό και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όσων «την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο στο έγκλημα», κάνοντας λόγο για «άθλιους συκοφάντες».
Προηγουμένως, και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ ότι η Χρυσή Αυγή «ουδεμία σχέση έχει με αυτό το θλιβερό συμβάν».
Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Παύλου Φύσσα, περισσότερα από 200 άτομα, μέλη αριστερών οργανώσεων, συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, ενώ για τις  6:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική διαδήλωση.
Καθολική ήταν η αντίδραση των κομμάτων που υποστηρίζουν τη δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου, ενός μαζικού ειρηνικού μετώπου για την προάσπιση της δημοκρατίας.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου