Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΔΗΛΩΣΗ - ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ"


xrysoxoidis-xa

Για την Χρυσή Αυγή μίλησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εκτιμώντας ότι «σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα». Πέραν αυτού χαρακτήρισε
«θρασύδειλους και φαιδρούς που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με την δημοκρατία» τους συγκεκριμένους έφεδρους ΛΟΚατζήδες που ανάρτησαν στο Διαδίκτυο εμπρηστική ανακοίνωση.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μιλώντας στην Βουλή δήλωσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι «τους ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Τους γνώρισα σε ανύποπτες περιόδους, όταν δεν μιλούσε κανείς για αυτούς. Το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ροπή στη βία, που δεν είναι η βία, αλλά δειλή βία. Ο μαχαιροβγάλτης είναι δειλός. Επειδή σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα τους καθιστούμε υπεύθυνους για ότι ακολουθήσει. Εννοώ ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση που προκαλούν διαρκώς, να εμφανίζονται ένοπλοι μαχαιροβγάλτες και να οργανώνουν γιουρούσια, είναι πολύ απλό, θα χυθεί πάλι αίμα. Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να αποδείξει αυτά που μπορεί και πρέπει με βάση τα στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου