Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Swingers όλου του κόσμου ενωθείτε! Που και πότε θα γίνει το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο


orgio-sex-570

Μπορεί οι περισσότεροι να θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή εντός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού τους, άλλοι όμως, δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα!

Έτσι, στη Σουηδία, στις 19 Οκτωβρίου, θα διοργανωθεί το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο και όλοι όσοι αρέσκονται στη ανταλλαγή συντρόφων, μπορούν να βρεθούν στην πόλη Νόρκεπινγκ, να μιλήσουν (και όχι μόνο) με ομοϊδεάτες τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Βέβαια, υπάρχει και το αντίτιμο των περίπου 80 ευρώ το οποίο θα κληθεί να πληρώσει όποιος θέλει να συμμετάσχει στο όργιο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή τουλάχιστον 425 άτομα.
Φυσικά, οι αντιδράσεις από τους κατοίκους της πόλης είναι μεγάλες, ενώ και ο Δήμαρχος έχει εκφράσει την αντίθεσή του με αυτό το πρότζεκτ. «Το ξέρω πως δεν είναι παράνομο, αλλά δεν θεωρώ πως δεν είναι σωστό να συμβεί ένα τέτοιο… πάρτυ σε μια κατοικημένη περιοχή, με οικογένειες και παιδιά».
Ωστόσο, οι «φωνές» δεν φαίνεται να πτοούν ούτε τους διοργανωτές, ούτε τους συμμετέχοντες και έτσι το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο θα γίνει γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου