Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κρύβονται καταζητούμενα στελέχη της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή;


vouli_ekso

Το ενδεχόμενο έρευνας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή εξετάζεται αυτή την ώρα από υψηλόβαθμους κοινοβουλευτικούς παράγοντες καθώς στα αυτιά τους έχουν φτάσει -προς το παρόν
μόνο- καταγγελίες πως είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες ημέρες στελέχη της Χρυσής Αυγής να «κρύβονται» στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας καθώς εκεί είναι δύσκολο να επέμβει η αστυνομία.
Το στοιχείο που έχει ανάψει φωτιές στη Βουλή και ενισχύει αυτό το σενάριο είναι ότι στις 2 τη νύχτα της Πέμπτης βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέβηκε από τα γραφεία της Κ.Ο στο φυλάκιο της Βουλής από όπου παρέλαβε τρεις τσάντες με φαγητά από delivery και τα πήγε μέσα στο κοινοβούλιο κάνοντας όσους τον είδαν να καταλάβουν ότι το φαγητό προοριζόταν για περίπου δέκα άτομα. Υψηλόβαθμοι κοινοβουλευτικοί παράγοντες τονίζουν ότι αυτή την ώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή επικρατεί ησυχία, προσέθεταν ωστόσο με νόημα ότι κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι και ποιος βρίσκεται μέσα στα γραφεία.
Ενδεικτικό ωστόσο της κατάστασης συναγερμού που επικρατεί στη Βουλή είναι ότι πριν από λίγη ώρα σε άτυπη σύσκεψη κοινοβουλευτικών παραγόντων διερευνήθηκε το θεσμικό πλαίσιο που καθορίζει ποιος είναι ο αρμόδιος να πραγματοποιήσει την έρευνα αν υπάρξει τέτοια εντολή από τις δικαστικές αρχές. Άπαντες συμφώνησαν πως τέτοια αρμοδιότητα έχει μόνο ο φρούραρχος της Βουλής με την αστυνομική δύναμη της Βουλής να βρίσκεται σε ετοιμότητα.
Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου