Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μηδενικό ενοίκιο για συγκάτοικο ωραίο και... γυμνό

Μηδενικό ενοίκιο για συγκάτοικο ωραίο και... γυμνό
Μία πρωτότυπη αγγελία στο Craiglist για συγκατοίκηση υψηλής ποιότητας κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου με την ευθύτητα που περιγράφει τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Ενα ρετιρέ 160 τετραγωνικών στην Τσάινατάουν της Ουάσιγκτον είναι μία εξαιρετική επιλογή για κάθε νέο που ξεκινά την καριέρα του στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Τουλάχιστον από πλευράς κύρους γιατί από πλευράς κόστους, τα ποσά για την ενοικίασή του είναι αστρονομικά. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να απολαύσει κανείς τις χάρες του. Οπως το να επιδείξει τις δικές του.
Αυτό ακριβώς ζητάει μία αγγελία που ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες στη διάσημη πλατφόρμα του Craiglist:
1 δολάριο για 1670 τ.μ. - Ρετιρέ - Μοναδική Προσφορά (Τσαϊνατάουν)
Θέλεις να ζήσεις σε ένα ρετιρέ στην Τσαϊνατάουν πρακτικά δωρεάν (με ένα δολάριο μηνιαίως για να βγει συμβόλαιο); Τότε διάβασε παρακάτω. Είμαι άνδρας και αναζητώ γυμνό συγκάτοικο (ετεροφυλόφιλο, αμφιφιλόφιλο με γυναίκα σύντροφο ή και αρρενωπό γκέι). Ακούγεται τρελό, αλλά είναι αληθινό. Πρέπει να είσαι 26 ή μικρότερος και πολύ ελκυστικός. Η συμφωνία περιλαμβάνει κυρίως το να σε «βλέπω» αλλά κάποιες «επαφές» θα είναι αναγκαίες (το πόσες και πόσο συχνά είναι διαπραγματεύσιμο).
Δημοσιογράφοι ρώτησαν νομικούς εάν ο πιθανός ενοικιαστής κινδύνευε με έξωση τη στιγμή που για οποιοδήποτε λόγο έριχνε κάτι πάνω του. Οπως τους είπαν, σε επίπεδο απόφασης αυτό είναι πιθανό, αλλά δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ποιος δικαστής θα επέβαλε σε ένοικο είτε να φύγει είτε να... γδυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου