Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Με αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πάρνηθα

Με αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πάρνηθα
Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στη Λ. Πάρνηθος
Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στη Λ. Πάρνηθος. Πιο ειδικά όσοι οδηγοί σκοπεύουν να κινηθούν στη Λ. Πάρνηθος θα πρέπει να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή. Συγκεκριμένα υποχρεωτική είναι η χρήση αλυσίδων από το ύψος του τελεφερίκ (22χλμ) προς το καζίνο.
Χιονόπτωση σημειώνεται τόσο στην ορεινή Λακωνία όσο και την ορεινή Κορινθία.
Λόγω χιονοπτώσεων με δυσκολία και μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην ορεινή Κορινθία.
Ειδικότερα, μόνο με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία, στο δρόμο από Γκούρα προς Δερβένι, Λυκουριά και Κιάτο, από το 22ο χλμ και άνω της επαρχιακής οδού Ξυλοκάστρου – Τρικάλων και από το 1ο χλμ και άνω της επαρχιακής οδού Τρικάλων – Καρυάς.
Προβλήματα υπάρχουν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο επαρχιακό και το αγροτικό δίκτυο των χωριών βόρεια του Γυθείου, Πλάτανος, Κονάκια, Κρήνη, Σιδηρόκαστρο, στα χωριά του τέως δήμου Σμήνους, στην περιοχή της Άρνας και σε χωριά του τέως δήμου Θεραπνών.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου