Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πώς να του μιλήσεις βρώμικα (χωρίς να πνιγείς από τα γέλια)


Πώς να του μιλήσεις βρώμικα (χωρίς να πνιγείς από τα γέλια)

Ξεκίνα με τα βασικά

Πριν αρχίσεις να βάζεις σε λέξεις ό,τι πιο πρόστυχο έχεις σκεφτεί πες του κάτι πιο απλό: «Με τρελαίνεις» ή «Μη σταματάς» είναι δύο φράσεις που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες σε αυτή τη φάση. Το θέμα είναι να δείξεις τον ενθουσιασμό σου.
Φτιάξε μια περσόνα
Οκ, στην καθημερινότητά σου είσαι αυτή που είσαι. Όταν, όμως, είστε μόνο οι δυο σας μπορείς να είσαι όποια θέλεις. Να φοράς ό,τι θέλεις και να λες ό,τι θέλεις (αρκεί να μην φρικάρει τελείως). Αν χρειάζεσαι βοήθεια, βάλε και την αντίστοιχη μουσική για να μπεις στο κλίμα που φαντάζεσαι. Χαμός.
Τσέκαρε τα όρια του
Και μιας που αναφερθήκαμε στο ζήτημα του να φρικάρει εκείνος: υπάρχει τρόπος να δεις τι είναι διατεθειμένος να ακούσει και τι όχι. Ζήτησε από εκείνον να σου περιγράψει με λεπτομέρειες τι θα ήθελε στο σεξ. Από το λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιήσει, θα καταλάβεις.
Μην ανησυχείς ότι θα ακουστείς γελοία
Την ώρα του σεξ, ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Αναλαμβάνουν τα ζωώδη ένστικτα και συνεπώς κάτι που μπορεί να ακουγόταν τελείως τρελό σε κάποια άλλη φάση, ακούγεται τελείως διαφορετικό την ώρα που  κυλιέστε στα σεντόνια. Αν αντιδράσει άσχημα σε κάτι που θα πεις, ίσως δεν αξίζει το ενδιαφέρον σου. Αν εκπλαγεί απλώς μπορείς να το σώσεις λέγοντάς του «Αυτό που εννοούσα είναι…» και να συνεχίσεις σχετικά.
Πες του τι θέλεις να σου κάνει
Ναι, θέλει να το ακούσει. Και αν το κάνει ήδη αυτό που θέλεις, πες του πόσο πολύ σου αρέσει. Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο για να έχεις το σεξ που θέλεις;
Πειραματίσου με μια πρόστυχη λέξη
Πες κάτι βρώμικο ή μια βρισιά. Δοκίμασέ το την ώρα που βρίσκεστε πάνω στο απόλυτο πάθος και δες πως θα αντιδράσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα του αρέσει (αλλά αν δεν το δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις ποτέ).
Ανέβασε την αυτοπεποίθησή του
Πες του τι σου αρέσει σε εκείνον. Στο σώμα του, στο πέος του, στα χάδια του. Πόσες είναι οι πιθανότητες να μην του αρέσει να τ’ ακούει;
πηγή:cosmopolitan.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου