Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Κάμα Σούτρα: To ιερό δισκοπότηρο του sex


Κάμα Σούτρα: To ιερό δισκοπότηρο του sex

Είναι γραμμένο 1500 χρόνια πριν στην αρχαία Ινδία και στις σελίδες του περιέχει όλα τα μυστικά αλλά και συμβουλές για την ερωτική ζωή.
Παρόλο που δεν είναι ένας άκρως ερωτικός οδηγός, το πικάντικο περιεχόμενό του είναι ο λόγος  για τον οποίο έχει γίνει τόσο γνωστό το βιβλίο. Στις σελίδες του περιλαμβάνει 64 διαφορετικές στάσεις και τεχνικές του sex.
Προτάσεις λοιπόν για...ποικιλία και πιπεράτη ερωτική ζωή, απόσταγμα σοφίας των Αρχαίων Ινδών.

Η γυναίκα από πάνω

Ο άντρας ξαπλώνει και η γυναίκα κάθεται πάνω στο πέος του παίρνοντας το παιχνίδι στα χέρια της. Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών καθώς σ’ αυτήν έχουν τον εξουσιαστικό  ρόλο στο παιχνίδι του έρωτα, γεγονός ιδιαίτερα ερεθιστικό.
Επίσης μπορεί να έρθει πιο εύκολα σε οργασμό καθώς μπορεί να ελέγξει το βάθος αλλά και τη γωνία της   διείσδυσης. Ο άντρας από την άλλη πλευρά έχει την ευκαιρία να απολαύσει την θέα της  συντρόφου του ενώ η στάση δεν είναι ιδιαίτερα κουραστική γι αυτόν με αποτέλεσμα το σεξ να  έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
The Goddess ή Ο λωτός
Ο  άντρας κάθεται με τα πόδια ελαφρώς ανοιγμένα ή σταυρωμένα και η γυναίκα κάθεται πάνω του τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση του. Πολύ αισθησιακή στάση με μεγάλη επαφή των σωμάτων γεγονός που κάνει το σεξ πολύ πιο συναισθηματικό. Ιδανική στάση για μία ρομαντική βραδιά ανταλλαγής συναισθημάτων.
The courtesan
Η γυναίκα κάθεται στην άκρη από ένα τραπέζι ( νεροχύτη, πλυντήριο…) ενώ ο άντρας είναι όρθιος μπροστά της. Μία πολύ καλή ιδέα για να διακόψετε την ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε στο σπίτι ή εκτός για τους πιο τολμηρούς. Ιδανική στάση για ένα παθιασμένο διάλειμμα.
Διαβάζοντας το Κάμα Σούτρα μπορεί να μην γίνετε καλύτεροι εραστές...Τουλάχιστον θα πάρετε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να φρεσκάρετε και να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου