Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Τι μπορεί να πάει στραβά στο στοματικό

Να τι μπορεί να πάει στραβά στο στοματικό!
Για κάποιες το στοματικό μοιάζει παιχνιδάκι. Για κάποιες άλλες, το καυτό τούτο προκαταρκτικό μπορεί να γίνει εφιάλτης. Ιδού τι μπορεί να πάει στραβά, πολύ στραβά.

Να τι μπορεί να πάει στραβά στο στοματικό!
To στοματικό ξεκίνησε, τα δόντια πήγαν εκεί που δεν έπρεπε.
Επειδή στις πρώτες σου προσπάθειες στοματικού, έχεις έτσι κι αλλιώς έξτρα στρες, θυμήσου το χρυσό κανόνα. Τα χείλη πρέπει να καλύπτουν τα δόντια. Εν το μεταξύ, η στάση σου πρέπει να είναι όσο πιο άνετη μπορείς για να αποφεύγεις τα ατυχήματα!
Το στοματικό καλά πήγαινε μέχρι που από Βαθύ λαρύγγι, σου βγήκαν τα σωθικά.
Αυτά παθαίνει όποιος το παίζει έξπερτ χωρίς εξάσκηση. Για να γίνεις το βαθύ λαρύγγι, φρόντισε να ξεκινήσεις από τα ξέβαθα κι ύστερα να προχωρήσεις στα βαθιά, με τον κανόνα ένα εκατοστό κάθε φορά.
Το στοματικό ξεκίνησε αλλά τα χέρια σου κουράστηκαν
Για το λόγο αυτό έχουμε δύο χέρια και ένα στόμα + γλώσσα που μπορεί να βοηθήσει το στοματικό. Εν το μεταξύ, πρόσεξε εξ' αρχής το ρυθμό κίνησης των χεριών και ξεκίνα αργά και δυναμικά κι όχι γρήγορα γρήγορα λες και κάνεις αγγαρεία. Το θέμα είναι να του προσφέρεις απόλαυση με όλα τα μέσα που έχεις, οπότε μην υποτιμάς την δυναμική της γλώσσας και του σάλιου.
Το στοματικό ξεκίνησε, το πέος αποχώρησε!
Πίστεψες πως το έκανες καλά το σπορ αλλά το πουλάκι λούφαξε στο στόμα σου. Μίλα του, ναι μίλα του. Μπορεί κάτι λάθος να συνέβη, κάπου να ενοχλήθηκε, κάπου να γραντζουνίστηκε, μην ξεχνάς δε ότι το σπορ στηρίζεται στην οπτική επαφή. Κάνε τα πράγματα πιο kinky: κοίταζέ τον όσο κάνεις στοματικό, κάνε διαλειμματάκια, αλλάξτε στάσεις, εμφανίσου όμορφη και όχι σαν ξεμαλλιασμένη με τη μάσκαρα να τρέχει στα μουτράκια σου.
Το στοματικό ξεκίνησε, αυτός πήγε να το τελειώσει εκεί που ξεκίνησε!


Αυτά τα πράγματα τα συζητάμε από πριν κουκλίτσα. Αν δεν θέλεις να ολοκληρώσει το έργο του στη στοματική σου κοιλότητα, ενημέρωσέ τον από πριν και μην περιμένεις να το μάθεις με γεμάτο στόμα. Αν πάλι βλέπεις το ατύχημα να έρχεται, βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι- είναι εξίσου καυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου