Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Aπό την δολοφονία Φιλόπουλου στο Σιδεράδικο δια μέσω Χρυσής Αυγής!



Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΤΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ!

Η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ θαμώνων που σημειώθηκε στις 06.10 το πρωί έξω στο κλαμπ «Σιδεράδικο» επί της οδού Υμηττού 128 στο Παγκράτι, ξυπνάει τις μνήμες της δολοφονίας του φιλάθλου του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου στη Λαυρίου. Στο μεταξύ στην διάρκεια της έρευνας για την Χρυσή Αυγή προστατευόμενος μάρτυρας απεκάλυψε ότι εκπαιδευτής της Χρυσής Αυγής είχε πάρει μέρος στην δολοφονία του νεαρού Μιχάλη Φιλόπουλου.
Δύο ομάδες θαμώνων συνεπλάκησαν στην είσοδο του κλάμπ και κατά την συμπλοκή ένας εξ' αυτών πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στον θώρακα 23χρονο.
Ο νεαρός διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ο τραυματίας είναι υπάλληλος του κλάμπ, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν προσπάθησε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, ή δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα.
Σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία, το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κλάμπ και συνεχίστηκε στην είσοδο, όπου σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού.
Από την αστυνομία εξετάζεται πολύ σοβαρά, ως κίνητρο της συμπλοκής, να υπήρξαν γηπεδικές διαφορές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ.
Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποίησαν 10 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.
Ερευνες για την υπόθεση διενεργεί το Τμημα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αθλητικής Βία.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ!
Λίγες μέρες πριν, στην διάρκεια της έρευνας για την Χρυσή  Αυγή, προστατευόμενος μάρτυρας κατονομάζει ως εκπαιδευτή της Χ.Α. τον Γιώργο Α. ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου.
Εις βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών. Ο εισαγγελέας που μετείχε στη δίκη για την υπόθεση Φιλόπουλου, κ. Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, είχε προτείνει την ενοχή του, ωστόσο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον είχε κρίνει αθώο.
Ενώπιον των ανακριτών κ. Σπ. Γεωργουλέα και Χρ. Παπακώστα ο προστατευόμενος μάρτυρας Γ κατέθεσε ότι«εκπαιδευτές μου στις δοκιμασίες ήταν ο Γιώργος Πατέλης (μετέπειτα πυρηνάρχης της Νίκαιας), ο Γιώργος Α. (στέλεχος του κόμματος στην Αν. Αττική)... ενώ τελικός κριτής των δοκιμασιών ήταν ο Γιώργος Γερμενής».
Εκτός της υπόθεσης Φιλόπουλου, ο Γιώργος Α. φέρεται να είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια που τα μέλη της Χρυσής Αυγής προκαλούσαν στο Παλιό Εφετείο, την άνοιξη του 2009. Οπως προκύπτει από κατάθεση που έδωσε το πρωί του Σαββάτου νέος προστατευόμενος μάρτυρας (σ.σ. φέρει τον κωδικό Ε), στις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών συμμετείχαν τότε «πρωτοκλασάτα» στελέχη της Χ.Α., ανάμεσα στα οποία οι βουλευτές Ηλ. Κασιδιάρης, Ηλ. Παναγιώταρος, Γ. Γερμενής, Ν. Μίχος κ.ά.
Πλην του Γιώργου Α., εμπλοκή στις έρευνες για τη Χ.Α. αποκαλύπτεται και για τον Νίκο Α., ο οποίος έχει συμμετοχή σε επεισόδια που έχουν προκαλέσει χούλιγκανς του Παναθηναϊκού. Τηλεφωνικές του συνομιλίες έχουν καταγραφεί από την Αντιτρομοκρατική, ενώ αναφορά σ’ αυτόν κάνει και ο προστατευόμενος μάρτυρας Γ.
Ειδικότερα, ο Νίκος Α. είχε συλληφθεί στις 12/11/2008 για συμμετοχή σε επίθεση στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Extra 3, στο Περιστέρι. Η επίθεση, που είχε γίνει κατά τη διάρκεια εκπομπής της «Θύρας 7» και είχαν πάρει μέρος 30 χούλιγκανς του Παναθηναϊκού, είχε θεωρηθεί απάντηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ στη δολοφονία Φιλόπουλου στην Παιανία. Από την κατάθεση του «μάρτυρα Γ» προκύπτει μάλιστα ότι ο Νίκος Α. είχε μετάσχει σε επίθεση σε σπίτι αλλοδαπών στη Νίκαια, μαζί με τον χούλιγκαν του Ολυμπιακού Γιώργο Α.!
«Μια νύχτα με τον πυρηνάρχη του Πειραιά (που τον λένε Νίκο μάλλον Α.) μπήκαμε μετά από διαταγή του Πατέλη, περί τα τέλη Ιουνίου 2012, παράνομα σε σπίτι μεταναστών κοντά στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, στη Νίκαια, μαζί με 14 ακόμα άτομα», καταθέτει ο μάρτυρας και κατονομάζει τον Γιώργο Α. ως έναν από τους συμμετέχοντες στην επίθεση. Οπως δήλωσε ενώπιον των ανακριτών, η μητέρα του Γιώργου Α. ήταν υποψήφια στη Β΄ Αθήνας με τη Ν.Δ!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ> ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ
Στο μεταξύ με παλαιότερη συνέντευξή του στο EΘΝΟΣ ο έγκλειστος για την δολοφονία του Φιλόπουλου Χρήστος Σακάτης, ο οποίος  εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στις φυλακές υποστήριξε πως επιλέχθηκε ως εξιλαστήριο θύμα.
"Είμαι μέσα ήδη μια τετραετία. Δεν έχω ξανακάνει φυλακή, αλλά αυτή τη φορά καταδικάστηκα ισόβια για κάτι που δεν έχω κάνει. Είναι άδικο.” 
Ο Σακάτης πιστεύει ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα. Εκείνο το μεσημέρι ισχυρίζεται ότι δεν βρισκόταν στη Λεωφόρο Λαυρίου: "Απ' ότι θυμάμαι ήμουν σε ένα καφενείο δίπλα στο πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Μπαινόβγαινα στο πρόγραμμα, αλλά είχα πάρει τη δόση μου και έπειτα πήγα και κάθισα εκεί. Εμένα με συνέλαβαν πολλές μέρες μετά. Με έστησαν. Με επέλεξαν ως εξιλαστήριο θύμα".
Ισχυρίζεται ότι όχι μόνο δεν βρισκόταν στα επεισόδια, αλλά δεν μπορούσε καν να περπατήσει εκείνη την εποχή από τη χρήση ναρκωτικών. "Τότε εγώ ήμουνα με το ενάμισι πόδι στον τάφο. Είχα σηψαιμία στο πόδι από τα ναρκωτικά, το οποίο έφτιαξα εδώ στη φυλακή. Τα εκατό μέτρα έκανα δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα να τα περπατήσω. Όχι να ανέβαινα σε μηχανάκι και να πήγαινα εκεί. Και να έδινα μάχη σώμα με σώμα, όπως γίνονται σ' αυτές τις περίπτωσεις ή να χρησιμοποιούσα όπως λένε σιδηρόβεργες, μαχαίρια και τέτοια. Εγώ έτρεμα ολόκληρος από το πρόβλημα μου, όχι να τρέχω να σκοτώσω".
Ο Χρήστος Σακάτης αρνείται ότι γνώριζε τον Μιχάλη Φιλόπουλο ή ότι είχε ακούσει κάτι για προσχεδιασμένα επεισόδια στη λεωφόρο Λαυρίου.
Στην δίκη που ακολούθησε στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, το οποίο εκδίκασε τις εφέσεις του Χρήστου Σακάτη, του Βασίλη Ψικάκου, του Νίκου Βαγιόπουλου και την έφεση του εισαγγελέα για τον Βασίλη Ρουμπέτη (που πρωτόδικα έχει αθωωθεί), εξετάστηκαν ως μάρτυρες η σύζυγος του Ρουμπέτη, Ιωάννα Τσολάκη και οι δύο στενοί φίλοι του δολοφονηθέντα, Μιχάλη Φιλόπουλου, Πέτρος Αντωνίου και Βαλερί Ουστιμένκο.

Τα όσα είπαν παρουσίασαν τότε είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς ορισμένα από αυτά δεν είχαν ακουστεί στον πρώτο βαθμό. Μοιραία, αυτό δημιούργησε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης και την ένταση στην αίθουσα. Εντύπωση προκάλεσαν οι φράσεις «να πάνε όλοι μέσα, για τα μυαλά που κουβαλάνε» του Αντωνίου και «για μένα όλοι όσοι ήταν εκεί, είναι ένοχοι» του Ουστιμένκο.

Η σύζυγος του Βασίλη Ρουμπέτη, Ιωάννα Τσολάκη, κατέθεσε τα εξής:

-Ο Βασίλης δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια. Ήμασταν σπίτι μου και κοιμόμασταν και εγώ έφυγα κατά τη μία το μεσημέρι. Ο πατριός του ήρθε να του παραδώσει το ταξί κατά τις τρεις. Όταν μιλήσαμε το απόγευμα στο τηλέφωνο δεν ήξερε ότι υπάρχει νεκρός από τα επεισόδια.

-Την ημέρα που πήγε στην ασφάλεια όταν τον πιάσανε, είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι. Χτυπούσε συνέχεια και έπαιρναν και από απόκρυψη. Εγώ από τα νεύρα μου το έσπασα και κατέστρεψα και την κάρτα SIM. Είχα τρελαθεί με αυτά που άκουγα. Το έχω κάνει κι άλλες φορές όταν με ενοχλεί που χτυπάει το τηλέφωνο. Ο Βασίλης νευρίασε όταν το έμαθε ότι το έκανα αυτό. 

-Δεν γνωρίζω αν είχε κάποια πελάτισσα που την έπαιρνε απ’ το σπίτι και την πήγαινε για δουλειές.

-Ο Βασίλης πήγαινε στο γήπεδο παλαιότερα. Δεν ξέρω αν ήταν οργανωμένος. Την αγαπούσε την ομάδα.

-Παλιά είχε μια υπόθεση. Του είχε σπάσει κάποιος τα δόντια. Δεν ξέρω με τι αφορμή. Ο άλλος για να ελαφρύνει τη θέση του, είπε ότι ο Βασίλης τον μαχαίρωσε. Έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό ο Βασίλης και περιμένουμε την έφεση.

-Ο Βασίλης είναι άνθρωπος του σπιτιού. Είναι συνέχεια δουλειά-σπίτι, δεν βγαίνει έξω και κρατάει και το παιδί. Μου έχει ορκιστεί ότι δεν ήταν εκεί. Τον πιστεύω.
Ακολούθησε η άκρως ενδιαφέρουσα κατάθεση του «αδερφικού» φίλου του Μιχάλη Φιλόπουλου, Πέτρου Αντωνίου: 

-Ήμασταν στον ίδιο σύνδεσμο, στον Κολωνό και τον είχα και βοηθό στη δουλειά μου (σ.σ. κηπουρική). Ήταν σαν αδερφός μου. Όταν έφτασε στην Παιανία μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι είχαν έρθει ολυμπιακοί και ετοιμάζονται για φασαρία.
Την επόμενη μέρα ήμουν στον σύνδεσμο με τον Κωνσταντακόπουλο και είδα το μήνυμα που του έστειλε στο κινητό κάποιος που τον είχε περασμένο στο ευρετήριο ως «Νίκαια 13». Το μήνυμα έλεγε ότι τον Μιχάλη τον σκότωσε ο Ρουμπέτης. Τον ρωτήσαμε πού το ξέρει και μας είπε ότι το διαδίδει ο ίδιος ο Ρουμπέτης και μάλιστα περηφανεύεται. Εγώ προσωπικά το πιστεύω, γιατί κάποιος που μπλέκει συνεχώς σε φασαρίες, από μαγκιά το λέει από μόνος του. Είναι και λόγω ηλικίας, για αυτοπροβολή. Μπορεί να μην τον αποτελείωσε, μπορεί να του έριξε απλώς μια μπουνιά, ή να ήταν ένας από του εννιά που τον σκότωσαν, διότι βρέθηκαν χτυπήματα πάνω στον Μιχάλη από εννιά διαφορετικά όπλα. Είναι πάντως συνηθισμένο να περηφανεύεσαι μετά ότι το έκανες.

-Το χαρτάκι που έγραφε πάνω το όνομα του Ρουμπέτη, το έδωσα μόνος μου την Παρασκευή το βράδυ στον πατέρα του Μιχάλη. Πίστευα ότι είναι πολύ κρίσιμη πληροφορία. Όταν μίλησα με τον «Νίκαια 13», τον ρώτησα μήπως έχει προηγούμενα με τον Ρουμπέτη και μου είπε όχι. Στο νοσοκομείο που μίλησα με όλο τον κόσμο, δεν μου είπε κάποιος για τον Ρουμπέτη. Μετά, στο σπίτι του Μιχάλη, συζητιόταν πλέον το όνομα του.

-Τον Κωνσταντακόπουλο, που απ’ ότι ξέρω έφυγε για τον Καναδά, δεν τον πίστευα που έλεγε ότι ο Μιχάλης έπεσε δύο φορές, τον σήκωσε, αλλά την τρίτη δεν τον πρόλαβε και μετά τον έχασε. Θεωρώ ότι είναι δειλός, τον άφησε και σηκώθηκε και έφυγε. Έπρεπε να μείνει να δει τι κάνει ο φίλος του.

-Για τον Βαγιόπουλο ξέρω ότι είχε πάει στο νεκροταφείο και χλεύαζε την οικογένεια του Μιχάλη. Αυτό έχω ακούσει. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Αλλά αναρωτιέμαι, γιατί ήρθε στο νεκροταφείο;

-Για τον Σακάτη που είναι στη φυλακή, θεωρώ ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα. Ήταν εννιά διαφορετικά όπλα. Και εδώ έχετε τέσσερις κατηγορούμενους. Ένας ναρκομανής σαν τον Σακάτη δεν γίνεται να το κάνει μόνος του. Την πλήρωσε ο πιο αδύναμος κρίκος. Δεν λέω ότι ο Σακάτης είναι τσάμπα μέσα. Είπα ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα. Μπορεί να ήταν πίσω, να μην ήταν μπροστά. Μπορεί εκείνη την ώρα να μην ήταν υπό την επήρεια, να ήταν ξενέρωτος, άρα να μπορούσε να σκοτώσει. Σας είπα ότι ήταν εννιά διαφορετικά όπλα. Μπορεί ο Σακάτης να ήταν ο ένατος, όταν ο Μιχάλης να ήταν ήδη κάτω. Πάντως δεν γνωρίζω αν ήταν όντως εκεί.

-Στο βίντεο που κυκλοφορούσε, φαίνεται ότι είναι πάνω από τον Μιχάλη ένα γομάρι με ένα πτυσσόμενο γκλοπ. Ακούγεται και μια φωνή που βρίζει τον Μιχάλη και κάποιος άλλος που λέει «αφήστε τον ήσυχο, μην τον πειράζετε». Αυτός ήταν ο μόνος που είχε καρδιά. Εγώ νομίζω ότι είναι άλλος αυτός που βρίζει και άλλος που λέει «αφήστε τον». (σ.σ. η δικηγόρος του Ψικάκου του έδειξε μετά την πραγματογνωμοσύνη ότι και τις δύο φράσεις τις λέει το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή ο Ψικάκος).

****Αργότερα, ο Αντωνίου είπε ότι ξανάδε το βίντεο (σε μια διακοπή που έκανε για λίγο το δικαστήριο) και ότι ακούγεται η φωνή να λέει «μην τον πειράξει κανείς, μόνο ένας από πάνω του». Η πλευρά της οικογένειας Φιλόπουλου ανέφερε ότι τότε κυκλοφόρησαν τρία διαφορετικά βίντεο και πως ο Αντωνίου αναφέρετε προφανώς σε άλλο και όχι σε αυτό που έχει γίνει η πραγματογνωμοσύνη. Η δικηγόρος του Βασίλη Ψικάκου πάντως, υπερτόνισε και υπενθύμισε στο δικαστήριο τη φράση του Αντωνίου ότι «αυτός που λέει να μην τον πειράξει κανείς, έχει καρδιά».

-Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να πάνε όλοι μέσα, για τα μυαλά που κουβαλάνε. Δεν μπορώ να πω για κανέναν με απόλυτη βεβαιότητα ότι σκότωσε τον Μιχάλη. 


-Ο Μιχάλης ήταν πολύ καλό παιδί. Εργατικός και συγκροτημένος. Και τότε είχε βρει και μια κοπέλα και είχε σταματήσει γενικά να πηγαίνει και στο γήπεδο.

Τέλος, κατέθεσε και ο επίσης καλός φίλος του Μιχάλη Φιλόπουλου, Βαλερί Ουστιμένκο, ο οποίος με τα όσα είπε προκάλεσε την έκρηξη των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων:

-Εγώ δεν είχα πάει στα επεισόδια. Με πήρε ο Μπίρμπας (σ.σ. Κωνσταντακόπουλος) και μου είπε ότι ο Μιχάλης είναι στο νοσοκομείο. Όταν πήγα και τον είδα, δεν τον γνώρισα έτσι όπως τον είχαν κάνει.

-Με τον Ρουμπέτη δουλεύαμε μαζί πριν από χρόνια σε μια ψησταριά. Το καλοκαίρι του 2006 τον πέτυχα σε μια παραλία στο Πόρτο Γερμενό. Του μίλησα και εκείνος μου απάντησε «ποιος είσαι, δεν σε ξέρω». Και ξαφνικά μετά από λίγο, εμφανίστηκαν 15 άτομα και ήρθαν και μου πήραν το καπέλο του Παναθηναϊκού που φορούσα. Άκουσα από κάποιους στο δικαστήριο να λένε ότι είναι καλό παιδί. Πώς γίνεται να είναι καλό παιδί και να μου λέει «δεν σε ξέρω»; Για το αν χτύπησε τον Μιχάλη δεν μπορώ να το γνωρίζω. Στην παραλία εκείνη την ημέρα, ήταν και ο Μιχάλης, αλλά ο Ρουμπέτης δεν τον είδε. Το καπέλο ήταν του Παναθηναϊκού και μου το πήρε η παρέα του Ρουμπέτη. Εμείς σηκωθήκαμε και φύγαμε και μετά έμαθα ότι έσκασαν 50-100 άτομα.

****Στο σημείο εκείνο και όταν ήρθε η σειρά της να κάνει ερωτήσεις στον Ουστιμένκο, η δικηγόρος του Ρουμπέτη, Ιωάννα Κούρτοβικ, εξερράγη! Τόνισε πως στον πρώτο βαθμό, ο μάρτυρας δεν είχε αναφέρει καθόλου την ιστορία με την παραλία και το καπέλο και ότι αντίθετα, ο Ουστιμένκο είχε υποστηρίξει τότε ότι ο Ρουμπέτης είναι καλό παιδί, ότι δεν έγινε ποτέ κάποιο επεισόδιο μαζί του και πως είχε εκφράσει απορία για το γεγονός ότι ήταν κατηγορούμενος: «Ο μάρτυρας καταθέτει άλλα αντί άλλων. Ελέγχεται η αξιοπιστία του», είπε η κ. Κούρτοβικ, για να προκαλέσει με τη σειρά της την έκρηξη του δικηγόρου της οικογένειας Φιλόπουλου, Θέμη Σοφού:

Σοφός: «Κύριε πρόεδρε, της τα επιστρέφω της κυρίας Κούρτοβικ όλα όσα λέει και χαρακτηρίζουν το ήθος της».
Πρόεδρος: «Διακόπτουμε δέκα λεπτά για να ηρεμήσετε».
Κούρτοβικ: «Να απομονώστε τον μάρτυρα κύριε πρόεδρε γιατί θα τον επηρεάσουν».
Σοφός: «Εσείς έχετε απομονώσει τον Κωνσταντακόπουλο και έφυγε από τη χώρα. Ούτε σε κράτος της Αφρικής δεν γίνονται αυτά».
Κούρτοβικ: «Τι σχέση έχει η Αφρική;».
Σοφός: «Το ήθος σας έχει σχέση με την Αφρική».
Κούρτοβικ: «Να γραφτούν στα πρακτικά αυτά κύριε πρόεδρε, για να υποβάλλω μήνυση».

Μετά τη διακοπή, ο Βαλερί Ουστιμένκο επανήλθε:

-Η κατάθεση μου στο πρώτο δικαστήριο έχει παραποιηθεί. Δεν αποδόθηκε σωστά στα πρακτικά. Δεν είπα ποτέ εγώ ότι ο Ρουμπέτης είναι καλό παιδί.

-Τον Κωνσταντακόπουλο τον απειλούσαν και τον είχαν δείρει δύο φορές. Του έλεγαν ότι θα τον σκοτώσουν, ότι θα του κάψουν το σπίτι κτλ. Αυτά μου τα είπε στο πρώτο δικαστήριο, μετά την δική μου κατάθεση. Τώρα είναι στον Καναδά για να γλιτώσει. Δουλεύει εκεί. Έχουμε μιλήσει δυο φορές. Πάντως δεν μου έχει πει ποτέ κατ’ ιδίαν ότι ο Ρουμπέτης σκότωσε τον Μιχάλη.

-Όταν δούλευε ο Μιχάλης στα ψυγεία, μου έλεγε ότι είχε ένα επεισόδιο με κάποιον ολυμπιακό. Μετά έμαθα ότι δούλευε μαζί με τον Ρουμπέτη.

****Η Ιωάννα Κούρτοβικ έθεσε πάλι θέμα στο σημείο εκείνο, διότι ούτε αυτό το είχε αναφέρει ο Ουστιμένκο στο πρώτο δικαστήριο.

-Στο γνωστό βίντεο είναι κάποια άτομα που πάνε πέρα δώθε και κάποιος φωνάζει «έτσι γα…ε τα μανιατάκια». Μετά, στο δικαστήριο, έμαθα ότι το λέει ο Ψικάκος.

-Τον Σακάτη δεν τον ξέρω. Άκουσα πάντως ότι ήταν στην Παιανία.

-Μίλησα με μια κυρία που μαζί με την κόρη της μένανε ακριβώς εκεί που έπεσε ο Μιχάλης. Μου είπε ότι όποιος πέρναγε από το σημείο, έριχνε και μία στον Μιχάλη.

-Για μένα όσοι ήταν εκεί είναι ένοχοι. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου