Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Mήπως κάνεις κακό στοματικό;

Είναι κακό το στοματικό ή κακά αρμενίζουμε;
Νομίζεις πως είσαι αφέντρα του στοματικού έρωτα; Πιστεύεις πως ξέρεις όλα τα κολπάκια και πως το επόμενο βαθύ λαρύγγι αλλά βρε μπας και κάνεις λάθος; Μήπως είσαι κομματάκι κακούτσικη στο συγκεκριμένο σπορ και δεν το ξέρεις; Ιδού τα σημάδια:


Είναι κακό το στοματικό ή κακά αρμενίζουμε;
Καλό το στοματικό αλλά εσύ μπάζο: μην έχεις την εντύπωση πως το να χρησιμοποιείς σωστά τα χέρια και το στόμα σου είναι παν στο στοματικό έρωτα. Αν είσαι ντυμένη με την πιο βαριά πιτζάμα, άλουστη, με την βλεφαρίδα πεσμένη και χωρίς να έχεις κάνει ντους, μην πιστέψεις πως θα εκτιμήσει τα τερτίπια της γλώσσας σου.
Βάλε λίγο χεράκι: ναι, είσαι επαγγελματίας; και θέλεις να βάζεις γλώσσα και μόνο. Όμως και οι επαγγελματίες κουράζονται και τα χεράκια σου μπορούν να βοηθήσουν την κίνηση μέχρι να ξεκουράσεις το στόμα.


Που πήγαν τα μπαλάκια του; Αγνοείς επιδεικτικά τους όρχεις τους κι αυτό είναι άδικο. Αν δεν ξέρεις πως να φερθείς στους κυρίους εκεί χαμηλά, κάνε κλικ εδώ.


Το κάνεις μόνο όταν θες εσύ: ναι, όλα τα πράγματα δεν γίνονται όταν τα θες μόνον εσύ. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις το στοματικό λίγο πιο παιχνιδιάρικο; Να τον ξαφνιάσεις για παράδειγμα με πρωινά φιλιά στο πέος;

Βιάζεσαι να τελειώσει: αν δεν έχεις όρεξη να του προσφέρεις το στοματικό, μην το κάνεις αγγαρεία. Μην χρησιμοποιείς γρήγορα τα χεράκια σου, μην δείχνεις ότι βιάζεσαι να τον κάνεις να τελειώσει και προς θεού, μην τον ρωτήσεις ''άντε κοντεύουμε;''
Βάλε σάλιο: μπορεί να έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη αλλά πάρα ταύτα, για να απολαύσει το στοματικό, πρέπει και να υπάρχει ενυδάτωση, σάλιο ή έστω ένα ωραίο φαγώσιμο λιπαντικό για να κυλάει η δουλειά εκεί χαμηλά πιο ευχάριστα.
Σε έρευνα του αμερικάνικου Esquire για το πώς αισθάνονται οι γυναίκες όταν πρέπει να κάνουν στοματικό, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου