Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Κάνε σεξ.. για να δείχνεις νεότερη/ος


Μέχρι 7 χρόνια νεότεροι δείχνουν όσοι έχουν συστηματικές ερωτικές επαφές.. με άλλους ανθρώπους.. Ας σημειώσουμε ότι για το σεξ.. χρειάζονται τουλάχιστον δύο !!
Μέχρι 7 χρόνια νεότεροι δείχνουν όσοι έχουν συστηματικές ερωτικές επαφές - Πώς απελευθερώνεται στο σώμα η «ορμόνη της ανάπτυξης», η οποία κάνει το δέρμα να δείχνει πιο ελαστικό και μειώνει και τις ρυτίδες
Μέχρι και μια ολόκληρη επταετία κερδίζουν όσοι κάνουν συχνά σεξ, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα
.
Στο πλαίσιο έρευνας διάρκειας δέκα ετών που διεξήγαγε ο καθηγητής Ψυχολογίας David Weeks, βρέθηκε ότι όσοι υποστήριζαν ότι κάνουν σεξ περίπου 50% περισσότερο από το μέσο όρο -για την ηλικιακή ομάδα 40-50 ετών δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα αντί για δύο που δήλωσαν, οι λιγότερο σεξουαλικά δραστήριοι, έδειχναν αρκετά νεότεροι από την ηλικία τους.
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Huffington Post, τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι η συστηματική ερωτική επαφή έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερώνεται στο σώμα η «ορμόνη της ανάπτυξης», η οποία κάνει το δέρμα να δείχνει πιο ελαστικό και μειώνει και τις ρυτίδες.
« Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι πολύ σημαντική για την ποιότητα της ζωής μας. Θα μπορούσα μάλιστα να πω ότι βρίσκεται τόσο ψηλά όσο η πνευματική και η θρησκευτική ικανοποίηση. Η σεξουαλικότητα δεν είναι προνόμιο των νεότερων ανθρώπων και ούτε πρέπει να είναι. » εξηγεί ο Δρ.Weeks.
«Ωστόσο το περιστασιακό σεξ έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς αυξάνει το άγχος φέρνει στην επιφάνεια την έλλειψη ασφάλειας και έχει ως αποτέλεσμα να «χάνουμε» χρόνια», αναφέρει ο κ Weeks .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου