Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Το πρώτο πορνό που γυρίστηκε με Google Glasses

Χαμός με το trailer
ην ευκαιρία να επωφεληθεί από την μοναδική τεχνολογία των έξυπνων γυαλιών της Google(Google Glasses) άδραξε η βιομηχανία του πορνό, υποσχόμενη να φέρει επανάσταση στις ερωτικές ταινίες.


Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, η εταιρεία MiKandi δημοσιοποίησε το trailer της πρώτης αισθησιακής ταινίας που γυρίστηκε με την τεχνολογία των Google Glasses.


Οι παραγωγοί χρησιμοποίησαν την υπερσύγχρονη κάμερα των «έξυπνων» γυαλιών για να εξασφαλίσουν καλύτερο αποτέλεσμα και να «μεταφέρουν» τον θεατή στα γυρίσματα της ταινίας.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη δημοσιοποίηση του trailer, η εταιρεία MiKandi ανέφερε ότι αν και η Google απαγορεύει τις εφαρμογές ερωτικού περιεχομένου για τα «έξυπνα» γυαλιά, δεν έχει επιβάλλει περιορισμούς στο υλικό που μπορεί να παραχθεί με τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα φέτος η εταιρεία είχε αναπτύξει μια εφαρμογή ερωτικού περιεχομένου, την οποία ο γίγαντας τεχνολογίας απαγόρευσε.


Τα γυαλιά της Google δεν έχουν διατεθεί ακόμα στο ευρύ κοινό, αλλά πωλήθηκαν, έναντι 1.500 δολαρίων, σε λίγες χιλιάδες άτομα που έσπευσαν να τα παραγγείλουν.
Στην ουσία μοιάζουν με τα «έξυπνα» τηλέφωνα, με τη διαφορά ότι ο χρήστης πρέπει να τα φορέσει.
Μεταξύ άλλων μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες, να σερφάρουν στο Διαδίκτυο, να πραγματοποιήσουν τηλεφωνικές κλήσεις, να στείλουν μηνύματα κλπ.


Το trailer της ερωτικής ταινίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου