Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ο καιρός σήμερα 10 Αυγούστου 2013


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Πελοποννήσου, περιμένουμε το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013...


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη και από 23 έως 32 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο. 

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό. 

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου