Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

5 φράσεις που απαγορεύεται να πείτε σε έναν άντρα κατά τη διάρκεια του sex!

 Γιατί θα φέρουν κάθε άλλο παρά θετικά αποτελέσματα...
Μπορεί να επικρατεί η άποψη ότι ο άντρας έχει μία κάπως μεγαλύτερη αδυναμία στο sex, και δη σε αυτό χωρίς δεσμεύσεις και συναισθήματα, αλλά είναι και κάποιες φορές που τα συμπαθή αγόρια παύουν να είναι τα... ζώα, με την καλή έννοια, που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, και για κάποιο περίεργο και αλλόκοτο λόγο, βάζουν λίγο συναίσθημα στο όλο θέμα, τόσο πολύ μάλιστα που είναι ικανοί και να... κομπλάρουν! Ναι κορίτσια, μπορεί ο άντρας όταν ερεθιστεί να μην υπολογίζει εμπόδια και προβλήματα, αλλά είναι μερικές φράσεις που όταν εμείς τις ξεστομίζουμε από το ωραίο μας στοματάκι είναι ικανές να του κόψουν τα φτερά και να τον ρίξουν σε βαθιά κατάθλιψη! Υπερβολικοί δε νομίζουμε πως είναι, μιας και τα αγόρια έχουν μία σχέση πάθους με τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και γενικότερα τις ικανότητές τους στο κρεβάτι, οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ξεστομίσετε μία αμφιβόλου ευγένειας φράση, καλύτερα να το σκεφτείτε διπλά! Εδώ λοιπόν σας έχουμε κάποιες από αυτές που ένας άντρας μισεί να ακούει στο κρεβάτι και καλό θα ήταν εσείς να αποφύγετε!
 
 
1. Πιστεύεις ότι θα αργήσεις να τελειώσεις;: Ε βρε κορίτσια, είναι δυνατόν να ξεστομίζετε τη φράση αυτή και να περιμένετε ο χριστιανός να μην ξενερώσει και να μην του έρθει ο ουρανός σφοντύλι; Sex κάνετε δεν έχετε πάει στο κομμωτήριο για βαφή για να ρωτάτε πότε επιτέλους θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια! Αν δεν έχετε χρόνο, ξεκαθαρίστε το από την αρχή και μην τον βάζετε στη γνωστή διαδικασία. Καλύτερα λοιπόν να του πείτε, σήμερα βαριέμαι βγες με τους φίλους σου, παρά να του σπάσετε τα νεύρα και τελικά να μη γίνει και δουλίτσα! Αν είναι μάγκας, οφείλει να σας παρατήσει τσίτσιδη στα κρύα του λουτρού και να πάει για μπύρες!
 
 
2. Είχες πάντα αυτή την ελιά;: Ναι το ξέρουμε ότι η καφρίλα είναι καθαρά αντρικό γνώρισμα, αλλά είναι και μερικές από εμάς που πραγματικά είναι για ξύλο! Όταν λοιπόν εκείνος ο κακομοίρης προσπαθεί να σας ικανοποιήσει κι εσείς το μόνο που κάνετε είναι να παρατηρείτε σημάδια, ελαττώματα ή οτιδήποτε τελοσπάντων θα τον κάνει να αισθανθεί αμηχανία, δεν είναι και πολύ εύκολο ξέρετε μετά να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια... αυταπάρνηση! Σκεφτείτε την ώρα που εσείς το παίζετε σεξοβόμβα, να γυρίσει να σας πει: Είχες πάντα τόση κυτταρίτιδα ή τώρα τελευταία αυξήθηκε; Εσείς δηλαδή μετά θα κάνετε sex με την ίδια όρεξη και ορμή; Μη σας πούμε δηλαδή ότι οι φωνές σας θα ακουστούν σε όλο το τετράγωνο! Συνοδευόμενες από λυγμούς!
 
 
3. Aυτή τη φορά σχεδόν τα κατάφερες: Ωραία μπορεί να μην καταφέρατε να τελειώσετε, αλλά είναι ανάγκη να του μιλήσετε σαν καθήγητρια που παρηγορεί τον μαθητή που έγραψε άσχημα στις εξετάσεις; Kαι τελοσπάντων, το γεγονός ότι δεν καταφέρατε να φτάσετε στον πολυπόθητο οργασμό, μήπως έχει να κάνει και λιγάκι με εσάς; Γιατί κακά τα ψέματα, και εκείνος έχει μερίδιο ευθύνης αλλά όταν του το χτυπάτε το μόνο που κάνετε είναι να τον κομπλάρετε περισσότερο και τελικά το σχεδόν τα κατάφερες αυτή τη φορά να γίνει μία μόνιμη κατάσταση. Aν σας βρίσει να ξέρετε δεν θα έχει άδικο!
 
 
4. Θεωρείς ότι έχω παχύνει;: Kαλά η ερώτηση αυτή, εκτός του ότι είναι δυσβάσταχτη για τον άντρα, γενικότερα, είναι ακόμα χειρότερη κατά τη διάρκεια του sex για τον εξής απλούστατο λόγο: Πώς περιμένετε ένας άντρας να γουστάρει εσάς και το σώμα σας όταν είστε μονίμως μέσα στην ανασφάλεια και γίνεστε υστερική με το παραμικρό; Ο άντρας θέλει τη γυναίκα θεά στο κρεβάτι και όχι ένα ανασφαλές κοριτσάκι το οποίο τρώγεται με τα ρούχα του. Οπότε λοιπόν, είναι απολύτως λογικό, μόλις ξεστομίσετε τη συγκεκριμένη ατάκα, εκτός του ότι μπορεί όντως να παρατηρήσει ότι έχετε παχύνει (παναγία μου), να μπει σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την... ψυχική σας κατάσταση!
 
 
5. Πρέπει να πάω τουαλέτα: Kαι εκεί που έχετε γίνει ένα κουβάρι και κυλιέστε στα πατώματα, και το πάθος έχει χτυπήσει κόκκινο και εκείνος είναι ξαναμμένος και έχει μετατραπεί σε σωστό επιβήτορα, γυρίζετε και ξεστομίζετε την εξής απαράδεκτη ατάκα: Πρέπει να πάω τουαλέτα! Ε συγνώμη αλλά δεν είστε στα καλά σας. Πώς θέλετε αγαπητές μου το πάθος να διατηρηθεί στο ακέραιο, όταν εσείς αδιαφορείτε πλήρως για την ευχαρίστηση που πασχίζει να σας προσφέρει και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πάτε να κάνετε το... ψιλό σας; Όσο ακομπλεξάριστος κι αν είναι, και όσο κι αν σας θέλει, ε ένα ξενέρωμα θα το φάει κι αυτός. Όταν γυρίσετε να ξέρετε ότι λογικά δεν θα τον βρείτε στο... ίδιο ύψος με αυτό που τον αφήσατε!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου