Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

H Αμάντα Σέιφριντ είναι το «Βαθύ λαρύγγι» (ΕΙΚΟΝΕΣ + VIDEO)

Το φιλμ «Lovelace» που υπογράφουν ο Ρομπ Επσταϊν και ο Τζέφρεϊ Φριντμναν και που έκανε αυτή την εβδομάδα πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μοιάζει να διαπνέεται από μια νοσταλγία για μια χαμένη εποχή της ντίσκο, της λάμψης και του άκρατου πανηδονισμού.


 Ωστόσο είναι και μια θλιβερή ιστορία για μια γυναίκα που υπήρξε θύμα απίστευτης κακομεταχείρισης, τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και στα χέρια ενός άθλιου συζύγου, του Τσακ Τρέινορ.

Στο μεταξύ, η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι» του 1972 κατέθεσε αγωγή για να εμποδίσει τη διανομή της ταινίας «Lovelace (Λάβλεϊς)» με θέμα τη ζωή της πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς. Συγκεκριμένα, η Arrow Productions Ltd κατέθεσε αγωγή ζητώντας 10 εκατ. δολάρια στο Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν κατά των παραγωγών της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ και της εταιρείας διανομής Weinstein Company.

 Ισχυρίζεται ότι η ταινία «Lovelace» χρησιμοποιεί πλάνα διάρκειας πάνω από πέντε λεπτών της ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι» χωρίς την άδεια της Arrow ενώ δεν έχει άδεια ούτε για τη χρήση του ίδιου του τίτλου της («Lovelace»).

Στα χαρτιά που κατέθεσε στο δικαστήριο αναφέρει ότι «οι συνεργάτες της εταιρείας ξαφνιάστηκαν ότι άκουσαν για την ταινία «Lovelace» καθώς κανένας παραγωγός δεν τους είχε ποτέ πλησιάσει για να ζητήσει άδεια».

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου