Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο 31χρονος που ανακοίνωσε στο Facebook ότι σκότωσε τη γυναίκα του


Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο 31χρονος που ανακοίνωσε στο Facebook ότι σκότωσε τη γυναίκα του

Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και ξαναπαντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα, όπως ανέφερε ο πατέρας του κατηγορούμενου

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 31χρονος Ντέρεκ Μεντίνα, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος ομολόγησε μέσω του Facebook τη δολοφονία της γυναίκας του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το ματωμένο σώμα της. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο reuters, ο Μεντίνα πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Κατά την ένορκη κατάθεση, ο δράστης ανέφερε ότι πυροβόλησε την Τζένιφερ Αλφόνσο πολλές φορές μετά από ένα καβγά. Υποστήριξε μάλιστα πως η σύζυγός του τον κλώτσησε πρώτη και τον γρονθοκόπησε.

Ο 31χρονος, αφού βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή, άλλαξε τα ρούχα του, πήγε στο σπίτι των γονιών του και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Προηγουμένως, είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το εξής σχόλιο: «Θα πάω στη φυλακή ή θα καταδικαστώ εις θάνατον γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου. Η γυναίκα μου με χτυπούσε και δεν πρόκειται να δεχτώ άλλο την κακοποίηση. Έκανα αυτό που έκανα και ελπίζω να με καταλάβετε».

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του 31χρονου, η σχέση του ζευγαριού ήταν ανέκαθεν δύσκολη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, χώρισε στις αρχές του 2012 και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου