Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στο σκοτάδι οι έρευνες για την 13χρονη



Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της Καβάλας για τον εντοπισμό της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά που αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή του Παγγαίου και του 23χρονου φίλου της Ajazi Marjon.

Η πρωινή έρευνα, που έγινε με τη συνδρομή και του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν απέδωσε, ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές εμφανίζονται πεπεισμένες πως είναι θέμα ωρών να τους εντοπίσουν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενέχεται στην αρπαγή της.

Οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας ξεκίνησαν από τις 27 Μαΐου, καθώς όπως προέκυψε, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου. 

Την περιοχή πρόκειται να επισκεφθεί και ειδική εξειδικευμένη ομάδα του Χαμόγελου του Παιδιού προκειμένου να βοηθήσει στις αναζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα θα είναι 8μελής και θα έχει στην διάθεσή της εκπαιδευμένα σκυλιά.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι ένας από τους λόγους που ίσως ώθησαν την ανήλικη να φύγει από το σπίτι της, ήταν κάποια προβλήματα οικογενειακής φύσεως. 

Για το θέμα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Ελληνικού Καναλιού GR, ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Κατηγορείται για κακούργημα

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς κατηγορείται για αρπαγή.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο facebook, ο νεαρός εργάζεται ως DJ σε διάφορα μπαρ της περιοχής, μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα και δηλώνει πως ενδιαφέρεται για γνωριμίες με γυναίκες.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του καθώς και τρεις φωτογραφίες του.



Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού.

Πρόκειται για τον AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του δράστη σε άλλες αξιόποινες πράξεις.











Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013, 22:02




πηγη:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου