Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Προκαλεί ο Στουρνάρας ζητώντας παρέμβαση Εισαγγελέα για την ΕΡΤ

Προκαλεί ο Στουρνάρας ζητώντας παρέμβαση Εισαγγελέα για την ΕΡΤ
Το κοινό αίσθημα προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει, μέσω του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τη διερεύνηση της
τυχόν τέλεσης ποινικών αδικημάτων σε σειρά θεμάτων στην ΕΡΤ από την αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου. Αντί να ελέγξουν πρώτα απ' όλα τις ευθύνες των δικών τους υπουργών, που με τις αποφάσεις τους "βύθισαν" τη Δημόσια Τηλεόραση, οι κυβερνώντες ζητούν και τα ρέστα. 
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «από το Υπουργείο Οικονομικών, διάδοχο της ΕΡΤ, εστάλη σήμερα επιστολή προς την αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς, κα. Ελένη Ράικου, με την οποία ζητείται η διερεύνηση της τυχόν τέλεσης ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών δημοσιογραφικών και άλλων».
Ο ανεκδιήγητος υπουργός Οικονομικών, εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγμα στη συνοχή των Ελλήνων που αντιδρούν στη φίμωση της φωνής τους αμαυρώνοντας την προσφορά χιλιάδων εργαζομένων που έχουν δώσει την ψυχή τους στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Στην Ελλάδα της κρίσης, ο Γιάννης Στουρνάρας επιμένει στη διάσπαση του κοινωνικού μετώπου προχωρώντας σε αυτή την απαράδεκτη απόφαση. Το ΧΩΝΙ, απ' την άλλη, θεωρεί πως η Εισαγγελέας Ελένη Ράικου θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
.toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου