Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO! Ο Άδωνις βγήκε στην ΕΡΤ και έβριζε τους εργαζόμενους. Σαν να λέμε... βγήκε το σκυλάκι να γαυγίσει υπέρ του αφέντη του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO! Ο Άδωνις βγήκε στην ΕΡΤ και έβριζε τους εργαζόμενους. Σαν να λέμε... βγήκε το σκυλάκι να γαυγίσει υπέρ του αφέντη του
Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Μάνος Κακλαμάνος: Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Άδωνις δεν έπρεπε να βγει στον αέρα της ΕΡΤ. Τί δουλειά έχει ένα φασιστοειδές στο απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ;

 Και πριν ξεκινήσουν τα επιχειρήματα περί δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης, να θυμίσω ότι Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ.

Ποια ελευθερία της έκφρασης; Ποια δημοκρατία; Αυτοί (και ο Άδωνις κυρίως) καταλύουν αυτές τις έννοιες. Είναι εχθροί της δημοκρατίας. Ρίχνουν «μαύρο» στη δημόσια συχνότητα πριν καν ρωτήσουν τη Βουλή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Αν οι υπάλληλοι έμεναν πιστοί στην απόφαση της κυβέρνησης (και του Άδωνι) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

Αυτό αποφάσισε ο Άδωνις. Να μην υπάρχει συχνότητα. Και όμως βγήκε και μίλησε ο απίστευτος τύπος σε μια συχνότητα... ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ!

Τα αφήνουμε αυτά και πάμε παρακάτω. Τι μας είπε ο απίστευτα άσχετος αυτός τύπος; Δείτε το βίντεο...



Το βασικό του επιχείρημα ήταν εν ολίγοις ότι «σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έκαναν απεργία». Είπε συγκεκριμένα:

«Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τον πόλεμο. Έρχεται ο Ολάντ, απεργία. Έρχεται η Μέρκελ, απεργία. Κάνει ταξίδι ο Σαμαράς στην Κίνα, απεργία. Τόσο καιρό δεν είχατε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Τώρα δεν έχει η κυβέρνηση».

Άρα... δεν κυβερνάς. Εκδικείσαι Σαμαρά (και Άδωνι). Τον Άδωνι θα τον βάζουμε πάντα σε παρένθεση γιατί τα σκυλάκια καλό είναι να έχουν μια υποβαθμισμένη θέση έναντι του αφεντικού τους. Συνεχίζουμε...

Το επιχείρημα του απίστευτου Άδωνι είναι ότι αν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ επιδείκνυαν καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στον Πρωθυπουργό και όλους αυτούς τους μήνες τον έγλυφαν που ξεπουλάει τη χώρα... τότε δεν θα έκλειναν την ΕΡΤ. Το κριτήριο λοιπόν για το ποιοι οργανισμοί θα κλείσουν είναι το ποιος τους γλύφει στο ξεπούλημα της χώρας.

Και για να μην τρελαθούμε και τελείως... η ΕΡΤ δεν έκανε και καμιά επανάσταση. Απλά βλέπαμε κάποιους συναδέλφους που πραγματικά διατήρησαν ακέραια την αξιοπρέπειά τους και υπερασπίστηκαν την πολυφωνία κόντρα στη χούντα που προσπάθησε να επιβάλει ο Σαμαράς. Δεν είναι λίγο αυτό. Αλλά ήταν μεμονωμένο φαινόμενο κάθε φορά. Από την άλλη και αν έχουμε ακούσει για «το μονόδρομο του Σαμαρά» από τους διάφορους «πολιτικούς αναλυτές» της ΕΡΤ! Μην τρελαθούμε και τελείως...

Όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Σήμερα το θέμα μας είναι το σκυλάκι του αφεντικού (ο Άδωνις) που συνέχισε: έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ό,τι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο».

Ερώτηση: Εσύ πότε δούλεψες ρε Άδωνι; Όλη μέρα είσαι στα κανάλια. Τις υπόλοιπες ώρες είσαι στην εκπομπή σου που πουλάς 5 κιλά βιβλία με 3 ευρώ. Ως βουλευτής (που σε πληρώνουμε εμείς οι ηλίθιοι) πότε δουλεύεις; Βρε καημένε, νομίζεις ότι η μοναδική δουλειά του βουλευτή είναι να βγαίνει στα κανάλια και να το παίζει σκυλάκι του αφεντικού του; Δεν είναι να διαβάζεις τα νομοσχέδια; Δεν τα διαβάζεις. Έχει αποδειχθεί περίτρανα. Δεν είναι δουλειά σου να ενημερώνεσαι για το συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου; Έχει αποδειχθεί ότι δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.

Μας λες ότι η Βραζιλία, η Τουρκία και η Λετονία σώθηκαν από το ΔΝΤ. Στοιχειωδώς αν ασχολιόσουν... μόνο στο google αν έψαχνες, θα μάθαινες τι σημαίνει για την κοινωνία η «σωτηρία του ΔΝΤ» που παπαγαλίζεις.
Ως βουλευτής, δεν θα έπρεπε να γνωρίζεις τουλάχιστον το Σύνταγμα της Ελλάδας; Σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή σου έλεγαν άρθρα του ελληνικού Συντάγματος και εσύ τα έβριζες ως κομμουνιστικά! Μιλάμε για τόσο άσχετο τύπο!
Και μετά το σκυλάκι του αφεντικού είπε:

«Υπήρχε πλεονάζον προσωπικό, άτομα με τρεις και τέσσερις δουλειές που έπαιρναν παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια» και συμπλήρωσε ότι προφανώς υπάρχουν ευθύνες για αυτό και στη ΝΔ που κυβέρνησε τα προηγούμενα χρόνια.

Άρα, τι μας λέει ο Άδωνις; Εμείς (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) βιάσαμε την ΕΡΤ. Και τώρα τη βιασμένη αποφασίζουμε να τη σκοτώσουμε. Δηλαδή αυτός που φταίει... είναι το θύμα. Όχι ο βιαστής.

Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως είναι δυνατόν να πείθει αυτό το ηλίθιο επιχείρημα τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Με τίποτα δεν μπορώ να το καταλάβω.

ΒΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ... ΑΝ Η ΝΔ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ Σ' ΟΣΟΥΣ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Στα στελέχη τους δηλαδή. Να ψάξουμε τον ένοχο. Να τον τιμωρήσουμε τον ένοχο. Όμως η ΝΔ τι λέει; Το ακριβώς αντίθετο. Να σκοτώσουμε τη βιασθείσα (ΕΡΤ). ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Αυτό που θα έπρεπε να κάνετε Άδωνι (ο πληθυντικός πάει στην κυβέρνησή σου) είναι να στείλεις στον εισαγγελέα όσους διόρισαν τα δικά τους παιδιά. Και θα μπορούσατε κάλλιστα να ξεκινήσετε από την Σαλαγκούδη, την θυγατέρα του υπουργού σας, που μόλις γίνατε κυβέρνηση, διορίστηκε στην ΕΡΤ. Τον ίδιο βιασμό τον συνεχίσατε και εσείς ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ; ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Και είπε και άλλα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ το σκυλάκι του αφεντικού:

«Όταν κάνετε απεργία σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης, αποδεικνύετε ότι δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Δείξατε ακραία κοινωνική ανευθυνότητα».

Ενώ το να ρίχνεις μαύρο στη δημόσια συχνότητα, πριν καν ρωτήσεις τη Βουλή... είναι ακραία κοινωνική υπευθυνότητα, ε Άδωνι;

Αυτή είναι η νοοτροπία σου. Έτσι και αλλιώς, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από εσένα. Από έναν άνθρωπο που θέλει να ξεπουληθούν τα πάντα στη χώρα. Το ποιος είσαι το έχουμε καταλάβει. Για να το καταλάβεις και εσύ, απάντησε (στον εαυτό σου) στο εξής ερώτημα.

Όταν είδες το βράδυ της Τρίτης να πέφτει μαύρο στη δημόσια συχνότητα χωρίς να το έχει αποφασίσει η Βουλή... ένιωσες ότι έχουμε χούντα; Αν όχι (που είμαι σίγουρος)... ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ. Είναι τόσο απλό.

Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Είναι δεδομένο πως ό,τι και να σου γράψουμε, εσύ δεν αλλάζεις άποψη. Άλλωστε, για να αλλάξεις άποψη, θα πρέπει να έχεις τη στοιχειώδη λογική. Τα σκυλάκια του αφεντικού απλά εκτελούν εντολές. Δεν ενεργούν με λογική. Και αυτό εσύ το έχεις κάνει επάγγελμα και ζεις από αυτό.

Αυτό είναι το τραγικό με εσένα. Και κυρίως με τους ψηφοφόρους σου.

Mάνος Κακλαμάνος
.toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου