Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Εδώ ΕΡΤ. Εδώ ΕΡΤ. (κάθε φασίστας έχει το Πολυτεχνείο του)

Εδώ ΕΡΤ. Εδώ ΕΡΤ. (κάθε φασίστας έχει το Πολυτεχνείο του)
Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Μάνος Κακλαμάνος. Ό,τι και να γίνει από εδώ και πέρα, όποια και να είναι η εξέλιξη... γεγονός παραμένει ένα. Η ΕΡΤ θα γίνει το Πολυτεχνείο του Σαμαρά.


Άσχετα, αν οι Βενιζελο-Φώτηδες κάνουν και πάλι πίσω και δεν πέσει τώρα η κυβέρνηση, ο Σαμαράς θα μείνει στην ιστορία ως ο Πρωθυπουργός που έριξε μαύρο στη δημόσια συχνότητα, χωρίς να ρωτήσει καν τη Βουλή. Το όνομά του θα συνδεθεί με τη λέξη «χούντα».

Ο Σαμαράς σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τέτοια λαϊκή αντίδραση. Πίστευε ότι πατώντας πάνω στο δόγμα «ο κόσμος μισεί τους δημοσιογράφους» θα μπορούσε να εκτελέσει την εντολή της τρόικας για κλείσιμο της ΕΡΤ ή τουλάχιστον θα μπορούσε να διαχειριστεί την όποια κρίση. Όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. Χθες έκανε το απολύτως αναμενόμενο. Επέμεινε στην ίδια επιχειρηματολογία «περί άντρου διαφθοράς και κομματικοκρατίας». Και αυτό ήταν το δεύτερο λάθος του.
Εδώ ΕΡΤ. Εδώ ΕΡΤ.

Ο Σαμαράς επιμένει να επενδύει επικοινωνιακά σ' ένα επιχείρημα που για τον κόσμο δεν είναι το μείζον. Μπορεί να είναι αρκετό για τους ψηφοφόρους του (και για τον Άδωνι) αλλά σε καμία περίπτωση δεν περνά στο λαό. ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ. Και αυτό δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από την επιχειρηματολογία Σαμαρά. Το αντίθετο ακριβώς. Μη μιλώντας για αυτό, ο Σαμαράς επιβεβαιώνει την αλαζονεία του και επιδεικνύει το φασιστικό του πρόσωπο. Και αυτό εξαγριώνει και άλλο τον κόσμο.
Εδώ ΕΡΤ. Εδώ ΕΡΤ.
Ο λαός υπέμεινε πολλά. Έσπασε το ηθικό του. Μαζεύτηκε από τις πλατείες, όπου πρόπερσι γιόρταζε την αντίσταση. Κουράστηκε. Όμως εδώ και καιρό φωνάζουμε από Το ΧΩΝΙ ότι η οργή του δεν κόπασε. Η λαϊκή οργή χρειαζόταν μια αφορμή για να εκδηλωθεί. Και την έδωσε ο Σαμαράς προκαλώντας το δικό του Πολυτεχνείο. Μόνο που τώρα ονομάζεται ΕΡΤ.
Εδώ ΕΡΤ. Εδώ ΕΡΤ.

Τους παρακολουθούμε εδώ και καιρό να ξεπουλάνε τη χώρα ανενόχλητοι. Να εκτελούν τις εντολές της τρόικας ανενόχλητοι και να διαδίδουν ψέματα υποβοηθούμενοι από τους μεγαλοκαναλάρχες. Και αναρωτιώμαστε «που είναι ο κόσμος; Τι κάνουν οι Έλληνες πολίτες;»
Ε, λοιπόν ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Δείτε τον στην ΕΡΤ, ακούστε τον στο χώρο δουλειάς σας, ακούστε τον στο πεζοδρόμιο. Είναι εδώ έτοιμος είναι να υπερασπιστεί το δημόσιο αγαθό. Επιτέλους....
Εδώ ΕΡΤ. Εδώ ΕΡΤ.
Η ανακοίνωση του κλεισίματος της ΕΡΤ από τον τραγικό Κεδίκογλου τελικά αποδεικνύεται το πιο χαρμόσυνο μήνυμα του καλοκαιριού. Όχι, οι Έλληνες δεν κοιμούνται.

Όχι, οι Έλληνες δεν παραιτήθηκαν. Υπάρχει ακόμη η ελπίδα. Υπάρχει η οργή που μπορεί να σαρώσει τα πάντα. Υπάρχει η φλόγα στους Έλληνες να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.

Πολλοί Έλληνες είχαν απογοητευθεί τους τελευταίους μήνες με την απάθεια της μάζας. Ε, λοιπόν, η φασιστική ενέργεια Σαμαρά ήρθε να μας αποδείξει ότι δεν είμαστε μάζα. Είμαστε λαός. Έχουμε συνείδηση. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
Εδώ ΕΡΤ. Εδώ ΕΡΤ.

Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους. Πίστευαν ότι ο κόσμος κοιμάται και έχει παραδοθεί στις ορέξεις τους. Και ήρθε η ΕΡΤ να τους ταρακουνήσει για τα καλά.

Εδώ και τώρα είναι η ώρα της μάχης.

Δεν ελπίζουμε σε κανένα Βενιζέλο και κανένα Κουβέλη.

Ελπίζουμε στη φλόγα του ελληνικού λαού και την οργή που έγινε ποτάμι που πλέον... δεν γυρίζει πίσω.

Μονόδρομος η ανατροπή τους. ΤΩΡΑ.
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apopsi/manos-kaklamanos/item/2779-edo-ert-edo-ert-kathe-fasistas-exei-to-politexneio-tou#sthash.Yfcqo1P3.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου