Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

11ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΕ 31ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗ


11xronoslistis

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;

Η είδηση ότι 11χρονος λήστεψε ηλικιωμένη γυναίκα στη Βέροια, σοκάρει! Η είδηση όπως δόθηκε από την αστυνομία έχει ως εξής:
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, περίπτωση κλοπής σε σπίτι που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βέροιας. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο Έλληνες 22 και 11 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ στην ίδια δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας υπήκοος Αλβανίας 31 ετών, ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου και μία 35χρονη ημεδαπή, υπάλληλος του ενεχυροδανειστηρίου, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, την (06.06.2013), στην Βέροια, οι προαναφερόμενοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία της 74χρονης από το σπίτι της έκλεψαν χρυσά δαχτυλίδια συνολικής αξίας 600 Ευρώ.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία δεν βρέθηκαν, οι προαναφερόμενοι τα εκποίησαν στο ενεχυροδανειστήριο του 31χρονου Αλβανού, όπου εργαζόταν και η 35χρονη, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο του ενεχυροδανειστηρίου διαπιστώθηκε η μη ορθή τήρηση των προβλεπόμενων βιβλίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, που δεν συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου