Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ACHILLION HOTEL - Γρεβενά (Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΕΒΕΝΑ)


Εικόνα του Achillion Hotel, Γρεβενά
Το ξενοδοχείο
Το ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» σχεδιάστηκε προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό που υπήρχε στο νομό όσον αφορά στη φιλοξενία και υποδοχή υψηλά ιστάμενων προσώπων. Στα εννιά χρόνια λειτουργίας του είχε την τιμή
να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του πλήθος προσωπικοτήτων, τόσο του πολιτικού όσο και του καλλιτεχνικού χώρου. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται χτισμένο σε οικόπεδο 8.500 τ.μ. Οι χώροι του καλύπτουν συνολικά 3.000 τ.μ.


Αποτελεί μια επένδυση υψηλής ποιοτικής υποδομής που διαθέτει 24 δίκλινα δωμάτια, 8 τρίκλινα δωμάτια και 2 σουίτες.
Τα δωμάτια παρέχουν air condition, internet, τηλεόραση και πρωινό σε μπουφέ που προσφέρεται σε αίθουσα εστιατορίου.

Διαθέτει αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 150 ατόμων, δύο αίθουσες εστιατορίων, μια καφετέρια, πισίνα pool bar καθώς και αίθουσα ποικίλων χρήσεων ικανή να εξυπηρετήσει 500 άτομα.

Οι αίθουσες του ξενοδοχείου είναι κατάλληλα σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες διοργάνωσης συνεδρίων, χοροεσπερίδων, αρραβώνων, γάμων και βαφτίσεων, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες για τις εκδηλώσεις αυτές, προδιαγραφές. Η κουζίνα του λειτουργεί σε καθημερινή βάση ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών του ξενοδοχείου και των κατοίκων του νομού Γρεβενών.

Με απεριόριστη θέα από τα όρη της Καλαμπάκας, την πανέμορφη οροσειρά της Πίνδου και θέα την πόλη των Γρεβενών, μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαιρινό σας μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ βρίσκεται στο κέντρο της νέας Εγνατίας Οδού, που συνδέει την Αλεξανδρούπολη με την Ηγουμενίτσα. Με αφετηρία τα Γρεβενά και το Ξενοδοχείο Αχίλλειον μπορείτε να συνδυάσετε εκδρομές στην Κοζάνη - Αιανή ή Βέροια - Βεργίνα σε απόσταση 40 λεπτών.
Η πόλη της Καστοριάς απέχει 45 λεπτά από την πόλη των Γρεβενών, όπως και το γραφικό Μέτσοβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου