Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γκρίνια σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στο παρά ‘1


Γκρίνια σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στο παρά ‘1

Προβληματισμό σε Βενιζέλο και Κουβέλη προκάλεσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων....
Αν και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έδειχναν να έχουν υποχωρήσει από την αρχική θέση για επαναλειτουργία της ΕΡΤ και είχαν αρχίσει να μιλούν για λειτουργία της νέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, φαίνεται πως τα στελέχη των κομμάτων τους έχουν διαφορετική άποψη και πιέζουν για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και εξασφάλιση του προσωπικού.
Στη ΔΗΜΑΡ, η πλειοψηφία των μελών του κόμματος τάχθηκε υπέρ της επίτευξης συμφωνίας του Φ. Κουβέλη με τον πρωθυπουργό, προτείνοντας ωστόσο επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με όλο της το προσωπικό.
Δεν έλειψαν βέβαια και οι διαφορετικές απόψεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, ζήτησε την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.
Από την άλλη πλευρά, στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην αντίστοιχη συνεδρίαση άσκησαν σκληρή κριτική στην στάση του Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ζητήσει την «άμεση αποκατάσταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης» και τη «συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις».
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το Κίνημα είναι υπέρ της «ριζικής» αναδιάρθρωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης «με οργανόγραμμα, χρονοδιάγραμμα και εγγυήσεις» και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει τον κυρωτικό νόμο για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά άσκησαν ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Τόνια Αντωνίου.
Η κυρία Αντωνιου είπε ότι οφείλει ο πρωθυπουργός να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον της τρικομματικης κυβέρνησης, ενώ ο κύριος Σκανδαλίδης μίλησε για αλαζονεία .
«Είναι ο πιο αυταρχικός εκπρόσωπος της δεξιάς αντίληψης», φέρεται να είπε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος. 

πηγη:gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου