Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Boob sex: ο οργασμός ήρθε από το στήθος σου


Βρισκόμασταν στα τέλη του 2011, όταν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Rutgers στο Νιού Τζέρζεϊ με την έρευνά τους, μας πρότειναν να βάλουμε τον οργασμό μέσω του στήθους στο ημερήσιο πιάτο της ηδονής και

To στήθος σου: αυτό το παντοδύναμο όργανο ηδονής, που είναι τόσο παραμελημένο στο σεξ. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει η συγγραφέας Ολίβια Κλερ (Olivia St. Claire) και το best seller '' The Sex Devotional'' που με τα καταπληκτικά του σεξ τιπς, βάζει το στήθος στο παιχνίδι του χαμένου οργασμού.

Βρισκόμασταν στα τέλη του 2011, όταν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Rutgers στο Νιού Τζέρζεϊ με την έρευνά τους, μας πρότειναν να βάλουμε τον οργασμό μέσω του στήθους στο ημερήσιο πιάτο της ηδονής και να αυξήσουμε τα παιχνίδια με το στήθος αφού όπως επισημαίνεται πάνω από το 1% των γυναικών μπορεί να κορυφώσει με την εν λόγω μορφή διέγερσης και μόνο. Δες την έρευνα εδώ


Τώρα, σου δείχνουμε μικρά κολπάκια για να κάνεις πράξη τα άνωθι:

Τα λαδώσαμε! 
Εκτός από το απλό τρίψιμο της ρώγας, που μπορεί να σε παιδέψει αρχικά, μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι αιθέρια έλαια. Άκρος διεγερτικό είναι το λάδι κανέλας με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο το οποίο και θα βάλεις στα δάχτυλά σου και με αυτά θα τρίψεις το στήθος σου εσύ η ίδια ή αγαπημένος σου.

Εναλλακτικά μπορείς να επενδύσεις σε ένα φαγώσιμο λιπαντικό με βάση το νερό, για να βάλεις εκτός από το τρίψιμο με τα δάχτυλα και την διέγερση των θηλών με τη γλώσσα και τα χείλη του.

Και μασαζάκι!

Εδώ, το μασάζ των θηλών μπορεί να γίνει ποικιλοτρόπως.

Σενάριο Α. Εκείνος κοιτάζει, εσύ τοποθετείς τα δαχτυλάκια σου στην μικρή σου περιοχή, αυτοϊκανοποιείσαι και με το δικό σου φυσικό λιπαντικό, παίρνεις τα δάχτυλα από την μικρή περιοχή και τα τοποθετείς στα στήθη.

Σενάριο δεύτερο: σαντιγί ή κρέμα στιγμής, σος καραμέλας, σος σοκολάτας με καλούα. Μικρή ποσότητα αυτής, τοποθετείται στο στήθος σου κι εκείνος παρότι κάνει δίαιτα βουτά στο γλυκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου