Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Mε πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά οι Τούρκοι εξεγερμένοι ζητούν διεθνή συμπαράσταση !



Σε 16 γλώσσες μεταδίδουν μέσω των social media τα αιτηματά τους οι Τούρκοι εξεγερμένοι.
Και μάλιστα με πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά ....


Γιατί οι λαοί δεν έχουν κάτι να χωρίσουν έστω αν εδώ μας παίζουν εδώ και χρόνια είτε με κάποιες Ρεπούσηδες και κάποιους άλλους εθνοκάπηλους δημιουργώντας τεχνητά τείχη
Δείτε το κείμενο
EL: ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η Δημοκρατία στην Τουρκία σας χρειάζεται!
Μετά από μία σειρά από ειρηνικές διαμαρτυρίες με σκοπό τη διάσωση μίας περιοχής πρασίνου στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, η οποία πρόκειται να μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο, η Τουρκική αστυνομία επιτέθηκε βίαια στους διαδηλωτές με δακρυγόνα και μηχανήματα εκτόξευσης νερού, στοχεύοντας κατευθείαν στα πρόσωπα και σώματα τους. Δεκάδες διαδηλωτές νοσηλεύονται ενώ η πρόσβαση στο πάρκο έχει αποκλειστεί, χωρίς καμία νομική βάση.
Τα τούρκικα ΜΜΕ, τα οποία είτε ελέγχονται κατευθείαν από την κυβέρνηση, είτε έχουν επαγγελματικές και πολιτικές σχέσεις με αυτήν, αρνούνται να καλύψουν τα γεγονότα. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν επίσης αποκλείσει τη ροή πληροφοριών.
Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το μήνυμα για να λάβει γνώση ο κόσμος για το αστυνομοκρατούμενο κράτος που δημιουργήθηκε από το AKP του Ταγίπ Ερντογάν, σε μια χώρα η οποία συχνά θεωρείται μοντέλο για τις άλλες χώρες της Μέσης Ανατoλής.
Η Τουρκική δημοκρατία αναμένει τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου