Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ανακοινώνει τις Renault και Dacia ο όμιλος Θεοχαράκη



Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ένταξη της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στο όμιλο Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου εδώ και δεκαετίες διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην εισαγωγή και διανομή οχημάτων.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα προχωρήσει σε εξαγορά της εταιρείας PGA χωρίς να υπάρξει αλλαγή στην λειτουργία της. Το αρχηγείο των δύο εταιρειών θα παραμείνει στην Μεταμόρφωση και δεν θα μεταφερθεί - αρχικά τουλάχιστον - στο κεντρικό κατάστημα του ομίλου στη λεωφόρο Αθηνών.
Στόχος της νέας εταιρείας είναι να προωθήσει τα μοντέλα των δύο εταιρειών (Renault και Dacia) και ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πετυχαίνοντας υψηλά ποσοστά μεριδίου αγοράς. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα νέα υψηλόβαθμα στελέχη που θα ενταχθούν στο δυναμικό της νέας εταιρείας και διαθέτουν τεράστια πείρα από το χώρο του αυτοκινήτου.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα και όπως προαναφέραμε, από την ίδια την εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση ο χάρτης με τις εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων στην Ελλάδα αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά, σιγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου