Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γύρισε σελίδα η ΑΕΚ



Τίτλοι τέλους και τυπικά για την ΠΑΕ ΑΕΚ αφού στη σημερινή (τελευταία) γενική συνέλευση αποφασίστηκε η διάλυση και η εκκαθάριση της εταιρείας. Τη διαδικασία θα «τρέξει» μια τετραμελή επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν οι Ανδρέας Δημητρέλος (σε ρόλο του εκκαθαριστή) καθώς και οι Νεστορίδης, Γρηγορίου και Σίμος.

Επίσης εγκρίθηκε η εκχώρηση των διεκδικήσεων της ΠΑΕ κατά του Μάκη Ψωμιάδη στους Αλεξίου και Βαλασσόπουλο, έτσι ώστε μετά να πάνε στους πιστωτές, ενώ ο Χήνας πρότεινε σε αυτούς να συμπεριληφθεί και ο Χάρης Οικονομόπουλος, ο δικηγόρος που «τρέχει» την υπόθεση. Η πρόταση έγινε δεκτή, όπως και αυτή του Κοτσώνη, ώστε τα τρία πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά του Ψωμιάδη.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στην υπόθεση Σορεντίνο, από τη μεταγραφή του οποίου διεκδικούνται χρήματα. Κατόπιν πρότασης του Τσαντήλα, στην τριάδα των Αλεξίου-Βαλασσόπουλου-Οικονομόπουλου μπήκε και ο Κοτσώνης, ώστε να κινηθούν για τις υποθέσεις Ψωμιάδη-Σορεντίνο μαζί. Σε αυτό το σημείο ο Παπαντριανταφύλλου ζήτησε να γίνει η εκχώρηση στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, με τον Αλεξίου να διαφωνεί και να τα βάζει με τους μικρομέτοχους.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν, με τον Σταθάκο να κάνει λόγο για εχθρούς της ΑΕΚ και τον Αλεξίου να τον καλεί να μιλήσει με ονόματα.
Ο Σταθάκος τον ρώτησε για το λόγο που εκπροσωπεί τους Supporters και εκείνος του απάντησε ότι είναι εκτός πραγματικότητας! Τελικά, μετά από περίπου 40 λεπτά η εκκαθάριση προχώρησε με τη σύμφωνη γνώμη των μεγαλομετόχων.

Η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική και έτσι θα επιστρέψει στην Ερασιτεχνική.

Eπιμέλεια: Γιώργος Περράκης

πηγη:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου