Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΌΧΙ" ΤΟΥ ΕΣΚΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ "ΦΑΡΜΑΚΙΑ" ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


pao-olympiakos

Φαρσοκωμωδία. Όπως αυτές που παρακολουθούσαμε πριν από μερικά χρόνια(οι πιο παλιοί)στις ελληνικές ταινίες και στις έγχρωμες της Τσινετσιτά στον ιταλικό κινηματογράφο. Φοβάται ο Γιάννης(φοβούνται και οι Γιάννηδες και για ποιο λόγο άραγε;)το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.
Μετά τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για όλα όσα συμβαίνουν στον "παράδεισο" και στην κόλαση των παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων που τα κουβαλάνε οι "φαρμακοτρίφτες"-δολοφόνοι με τα φορητά ψυγεία και μετά τις αποδεδειγμένα ισχυρές ενδείξεις ότι τίποτα στην Ελλάδα του μνημονίου δεν είναι αδιάβλητο(ακόμα και τα χρυσά κύπελλα), το ΕΣΚΑΝ, το αρμόδιο όργανο, η υποτιθέμενη ανεξάρτητη αρχή που είναι επιφορτισμένη να παρακολουθεί και να διεξάγει ελέγχους στους αθλητές για να προλαμβάνει θανάτους και καρκίνους, απάντησε. Και τι είπε; Ότι αυτό που αυτονόητα ζητείται-δηλαδή η διαφάνεια-από παράγοντες του αθλητισμού, πριν από μεγάλους αγώνες, δεν μπορεί να γίνει. Δηλαδή ο αιφνιδιαστικός έλεγχος ή ο έλεγχος και των δύο ομάδων και των 24 παικτών και του Θεού του ίδιου πριν, μετά ενδιάμεσα και όποτε πρέπει για την καθαρότητα του αθλητισμού. Γιατί; Γιατί η προσπάθεια της συγκάλυψης και των πολυπλόκαμων συμφερόντων, είναι ισχυρότερη από το ηθικό και το φυσικό δίκαιο και την ανάγκη του κόσμου που πληρώνει από το υστέρημα του για να παρακολουθεί αγώνες καθαρούς και άδολους.
ESKAN
Κάποιοι εγκάθετοι και στημένοι εξακολουθούν να μην κατανοούν ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν διακατέχεται από οπαδιλίκια. Το έχουμε πει. Μια υπερ-προσπάθεια πληροφόρησης χωρίς μεγάλα μπάτζετ που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από ρεπόρτερ του δρόμου και όχι πληρωμένους γραφιάδες, δεν στέκεται σε πράσινα, κόκκινα ή άλλους χρωματισμούς. Και άρχισαν οι γνωστοί κάφροι του διαδικτύου(ανωνύμως, όπως πάντα)να γράφουν ανοησίες.
Διαβάζουμε την είδηση από το
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/321955-ESKAN-Eipe-ochi-stoys-elegchoys-ntopingk-prin-toys-telikoys-ths-A1
«Στον... τοίχο του ΕΣΚΑΝ φαίνεται ότι πέφτει, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για πλήρη... διαφάνεια προς την καθαρότητα διεξαγωγής των τελικών της Α1, με πλήρεις ελέγχους ντόπινγκ στους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
ESKAN1
Η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ κ. Χαρά Σπηλιοπούλου, απάντησε αρνητικά στο αίτημα των πράσινων για την πραγματοποίηση ελέγχων (ούρων, αίματος, αίματος+ ΕPO) πριν και κατά τη διάρκεια των τελικών, γεγονός που προκαλεί πλήθος ερωτηματικών. Ερωτηματικών για το κατά πόσο το ΕΣΚΑΝ, που θα έπρεπε εκείνο να κινήσει τις διαδικασίες και όχι να περιμένει τα αιτήματα του Παναθηναϊκού για να απαντήσει και μάλιστα αρνητικά, επιθυμεί να πέσει άφθονο φως και να λάμψει η καθαρότητα του πρωταθλήματος μπάσκετ, ως απάντηση στη λάσπη της ντόπας που έριξε ιστοσελίδα, με δημοσίευμά της, πριν από λίγα 24ωρα.
Στην απάντησή της η κ. Σπηλιοπούλου επικαλείται παραβάσεις των κανονισμών, σε περίπτωση πραγματοποίησης ελέγχων πριν τους αγώνες, αλλά και κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών».
ESKAN2
Τα όσα γράφει το ΕΣΚΑΝ, ως απάντηση και σε όσα δημοσιεύουμε εδώ και τρεις μέρες για την «διεγερτική», την «καθαρή» και όλες τις υπόλοιπες ουσίες που διακινούνται ευρέως στον αθλητισμό και θα μας οδηγήσουν πάλι σε φαινόμενα Κεντέρη και Θάνου, μας είναι παντελώς αδιάφορα. Όπως αδιάφοροι είναι και όσοι επιτάσσουν ανάλογες απαντήσεις. Εαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αλλά και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού θέλουν να λέγονται Ευρωπαίοι παράγοντες και πρέπει να είναι Ευρωπαίοι παράγοντες, οφείλουν απόψε κιόλας να ζητήσουν την παραίτηση του ΕΣΚΑΝ και άμεσα την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού και την Δευτέρα του 'ίδιου του πρωθυπουργού. Ανεξαρτήτως ποιος θα πάρει την κούπα. Γιατί το θέμα δεν είναι η κούπα. Είναι η ίδια η αξιοπιστία του μπάσκετ και ο λαός ο σεβασμός στο λαό που το πληρώνει.
Υ.Γ Οι πιο παλιοί εδώ μέσα ξέρουν ότι συνήθως επαληθευόμαστε. Όταν έρθουν τα χειρότερα, κάποιοι θα χτυπάνε το κεφάλι τους στο παρκέ.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου