Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Γκάφα του ΣΔΟΕ με Ηρακλή!



Σε τεράστια γκάφα υπέπεσε το ΣΔΟΕ, κατηγορώντας άδικα την ΠΑΕ Ηρακλής για πλαστά τιμολόγια. Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος στη σύνταξη του δελτίου Τύπου και η αναφορά σε εικονικά τιμολόγια δεν ήταν για την ΠΑΕ, αλλά για τον Ερασιτέχνη Ηρακλή και μάλιστα για υπόθεση που ήταν ήδη γνωστή!


Την αποκάλυψη την έκανε η εφημερίδα «Μακεδονία»: «Από χθες το πρωί κυκλοφόρησε δελτίο Τύπου του ΣΔΟΕ, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναγραφόταν ότι "στην περιοχή Θεσσαλονίκης τρεις επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και μία ΠΑΕ, εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 10.623.000 €. Από το μεσημέρι, νεότερες πληροφορίες έκαναν λόγο για ανάμιξη της ΠΑΕ Ηρακλής και μάλιστα η είδηση αναπαράχθηκε από το σύνολο των ιστοσελίδων αθλητικού περιεχομένου.

»Η "Μ" επικοινώνησε με στελέχη του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό ότι επρόκειτο για λανθασμένη διατύπωση στο δελτίο Τύπου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη γνωστή ιστορία των εικονικών τιμολογίων που αφορά στον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Μάλιστα, η χθεσινή ανακοίνωση σχετίζεται με μέρος των εταιρειών που έλαβαν τα συγκεκριμένα τιμολόγια, αφού για τον ΓΣ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία».

Φυσικά, η εν λόγω εξέλιξη συνιστά πανηγυρική αθώωση για τις διοικήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής το επίμαχο διάστημα 2006-08 -και για τον Αντώνη Ρέμο-, καθώς δεν προκύπτει τίποτα μεμπτό εις βάρος τους!


Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

πηγη:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου